Артико ГЛИЦ оформени плочи

SKU: 2/18/38 | Цена на кв.м с ДДС
39 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи за облицовка на стена от сив гранит ГЛИЦ: 2/18/38
Видове размери: 7xL с дебелина 1,5см
Тегло: 50кг / 1кв.м
Опаковка: Пале
39.00 лв
Артико ГЛИЦ оформени плочи 1
39 лв
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
Повърхност Глиц (релефна)


Гранитната облицовка е невероятно стилен вариант за обличане на стена, фасада, колона или бар плот. Отваря всяко помещение и предизвиква възхищение у съзерцаващия както и „тежащо“ излъчване на гранит.

Цветът е типично гранитен, ефектът е светло-сива декорация, а приложението е еднакво добро за интериора и за екстериора.

За да получите перфектна цветова комбинация, може да съчетаете с первази и стъпала от полиран и горен Сив гранит с дебелина 1,8см по размери зададени от клиента.

Облицовката за стена от камък сив гранит глиц е супер устойчиво и красиво решение. Питайте ни да ви изпратим безплатна мостра чрез куриер и/или за снимки на актуалните наличност.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.