Зидария (капаци с рязан гръб) от варовик Враца

SKU: 2/28/3 | Цена с ДДС
60 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на каменни плочи за тънка зидария (капаци с рязан гръб) от варовик Враца: 2/28/3
Видове размери: приблизителни правоъгълни размери и дебелина: 1,5 до 3,5см
Тегло: 60-70кг/ 1кв.м
Опаковка: Пале
60.00 лв
Зидария (капаци с рязан гръб) от варовик Враца 1
60 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Варовик
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Цена за 1 лм
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 10-15кв.м = 990кг
Повърхност Глиц (релефна)
Естествен камък Врачански камък
Тегло на кв.м 60-70кг/кв.м


Каменната облицовка с капаци от варовик Враца е практичен и елегантен избор за обличане на външни и вътрешни стени. Ето някои от предимствата на тази технология с рязан гръб в сравнение с традиционната зидария:

По-лесен за монтаж - Каменният фурнир от капаце е по-лек и лесен за монтаж, като не изисква специална екипировка или супер тежка механизация, за разлика от традиционната зидария.

Устойчивост на атмосферните влияния - Капаците от варовик Враца са устойчиви на атмосферни влияния, като влага, мраз и топлина, което ги прави издръжливи и подходящи за външни и вътрешни приложения.

Подобрява качеството на изолацията - Облицовката с каменни капаци може да подобри изолацията на сградата, като намалява топлинните загуби и подобрява енергийната ефективност.

По-малко пространство - Поради това, че тънкият каменен фурнир е много по-тънък от стандартната зидария, той заема по-малко пространство

Каменният фурнир с капаци от варовик Враца е подходящ за използване в различни проекти, включително реновации на домове, хотели, ресторанти, офиси и много други сгради. В сравнение с традиционната зидария, тънкият каменен фурнир предоставя редица предимства, които го правят подходящ за много проекти.

Готовите ъгли от варовик Враца са перфектното решение за облицоване на стенните ръбове. Те са изработени от варовик Враца и имат рязана задна част, което гарантира перфектно пасване на ъглите на стената. Готовите ъгли са лесни за монтаж и предоставят естествен и красив завършек на всяко строителство.

Ъглите се продават на ЛМ.

Изберете готовите ъгли от варовик Враца за ефектна и издръжлива облицовка на стените на вашия дом или бизнес!


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.