Контакти

  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни
  Изпратете ни запитване и се свържете с нас!

  Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

  Разчитайте, че ще откликнем при първа възможност и ще получите професионална консултация по всички поставени точки.
  Очаквайте също и пълна оферта с включени цени, условия за транспорт, наличности и срокове на изпълнение.

  Очакваме ви на тел. 0898 461 913 / 0898 461 867 и на имейл: info@raimar-bg.com .

  Заповядайте при нас в гр. Кресна или ни посетете изложбения ни център в гр. София! Обещаваме, че ще ви вдъхновим да си създадете дом, където камъкът си тежи на мястото.

  Шоурумът ни в в София е изложбен и консултативен център и предоставя възможност за разглеждане и консултиране, но не позволява непосредствено пазаруване и плащане на място. Работното време на мострения ни център в София е от понеделник до петък от 9:30 до 18:30ч. В събота: от 10:00 до 14:00ч.

  Разходката до южна България, до гр. Кресна също ще си заслужава. Ще си доставите удоволствието да си изберете с всички сетива вашия камък, вашата чешма или лятна кухня, вашата облицовка и настилка. Работното време в производствената ни и логистична база в гр. Кресна е от понеделник до петък от 8:00 до 16:30ч.

  Ще можете да си вземете мостри, ще можете да докоснете камъка и да откриете вашата комбинация на цветове и текстури от естествен камък.
  Ще можете да съчетаете по вашия начин фасадата с външната настилка, с подпрозоречните первази и стъпала, както и допълващата облицовка на барбекюто в градината.

  Ние сме насреща. Ще се радваме да се запознаем и да помогнем с ангажираност и ентусиазъм.
  При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: