Маси, плотове и пейки

Когато градината ухае на зелено, слънцето приятно напича, въздухът е свеж и душата е широка, не ни трябва много, за да се порадваме на радостта от живота и близостта по между ни.
Това, че сме навън само по себе си е достатъчно, за да се изпълним с положителни емоции и благодарност, че сме частица от великата природа.
Но е много хубаво и когато имаме къде нарежем свежите, пълни със слънце зеленчуци и плодове от градината и да приседнем на чаша вино или кафе с приятели.

Допълнете съвършенството и уюта на вашия градински оазис с нашите ръчно изработени плотове, маси и пейки, облицовани с истински естествен камък.

Изделията се предлагат в традиционно българската ни серия „Стандарт“, която се отличава с автентичен почерк – неоформен гнайс, ръчно писани фуги, кантове от червена керамика.

Масата е центърът на веселието и споделеното време, затова е важно да е здрава, стабилна, надежда и красива, а това е много лесно за постигане, когато е каменна – малко са материалите, които могат да се сравнят с устойчивостта и вечната красота на естествения камък и които така леко се вписват сред зеленината на градината.

За още по-вкусни спомени около трапезата, прибавете и пейки за повече удобство и по-дълго време заедно.

А ако имате нужда от повече работна площ, свобода и удобство в лятната кухня, каменните ни плотове са идеалното допълнение към нашите барбекюта и мивки от същата серия. Те се предлагат в два вариант – с рафт или без рафт, но с място за съхранение на дърва или други материали. 

Всички градински изделия с марка „РАЙМАР“ са ръчно изработени от нашите майстори от армиран бетон и истински естествен камък, и пристигат при вас на елементи, опаковани върху пале за бърз и безпроблемен транспорт до всяка точка на България.

Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: