Готови плочки от Раймар - гр. Кресна

Изберете готови плочки за облицовка или подово покритие - бързо и удобно решение, с което можем лесно да преобразим пространството, да облицоваме фасадата или оградата си. Нашата селекция от готови плочки включва материали като гранит, варовик, травертин. Доставяме в цялата страна, свържете се с нас за подробности.

Готовите плочки са най-бързото и популярно решение за подови настилки и облицовки. Най-често се предлагат с размер 60см х 30см, с различни дебелини.

По-тънките плочки са идеални за облицовка на фасади, интериор, колони, акцентни стени, камини, огради.

Освен в размер 60х30см, готовите плочки често се предлагат и в сет за френски модул - специфична комбинация/подредба от различни по размер плочки, които се подреждат по схема и придават специфична динамика и простор на пространството поради разчупения си вид и "неправилната подредба". Ще срещнете подредба тип "френски модул" при подовите покрития в много от дворците и историческите сгради в Европа. Един от най-често срещаните материали при тази подредба е травертинът, при нас ще го намерите в сет за френски модул с дебелина 1,2 см - изключително подходящ за фасадна облицовка със средиземноморско звучене.

Ако ви трябват стабилни плочи за настилка, разгледайте нашите предложения за плочки от гранит. Гранитът е известен със своята здравина, устойчивост и непреходност във времето. За външни настилки препоръчваме термолющени плочки от гранит, защото противоплъзгащият фактор е важен елемент, който трябва да вземем предвид, когато проектираме външните настилки.

За градините и зоните за отдих - частни и обществени - създадохме тротоарни плочки, които се произвеждат ръчно в производствената ни база в град Кресна и са не само много здрави, но могат да бъдат изключително красиви акценти във вашата градина. Тротоарните плочки са идеалното решение както за чиста, равна и здрава подова настилка, така и за красива градинска пътека. Те са армирани и са с дебелина 4см. Монтират се върху трамбована и нивелирана повърхност и не е необходима циментова основа.

За още идеи, решения и различни комбинации, свържете се с нас.


Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: