Гаранция

1. Срок и Обхват на Гаранцията:

В съответствие с европейските закони, всички продукти, закупени от нашия магазин, се предлагат със срок на гаранция от 2 години, определен от българското законодателство. Гаранцията обхваща неизправности или дефекти, които могат да възникнат при обичайна употреба на продукта.

2. Права на Потребителя:

Като потребител в Европейския съюз, вие разполагате със законни права в случай на несъответствие на продукта с предоставената информация на нашия уебсайт и/или в предоставените документи (проформа, поръчка, фактура, инструкции за монтаж). Тези права включват правото на отказ от покупка, замяна или възстановяване на платената сума, ако продуктът не отговаря на очакванията ви.


3. Процес при Несъответствие:

В случай на несъответствие или дефект в продукта, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти. Ще ви предоставим ясни указания и конкретни мерки за разрешаване на проблема.

 

4. Безплатен Ремонт или Замяна:

Ако продуктът, който сте закупили, се окаже дефектен в срок от гаранцията, ние ще предоставим начини за ремонт или замяна на елементи/ части, в зависимост от вида на неизправността и възможностите за ремонт.

 

5. Прозрачност и Честно Обслужване:

Ние сме ангажирани с прозрачност и честно обслужване. Информацията относно качествените показатели е ясно представена на уебсайта ни и предоставените документи, а нашият екип за обслужване на клиенти е тук, за да ви помогне при всяко запитване относно гаранцията.

Стремим се да ви осигурим не само стойностни продукти, но и увереност и гаранции, които съответстват на вашия стандарт за качество. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителни въпроси или информация относно гаранцията на продуктите ни.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: