Оплакване от служител


Ценим всяко ваше мнение и сме тук, за да осигурим висококачествено обслужване. Ако имате претенции или неудовлетворително преживяване, ние ви предоставяме прозрачен и ефективен процес на оплакване.

 

1. Как да Подадете Оплакване:

Ако имате оплакване, ви молим дасвържете с нашия отдел за обслужване на клиенти. Можете да направите това чрез електронната поща (info@raimar-bg.com) , телефон (0898 461 906) или чрез формуляр за контакт на нашия уебсайт. Опишете ясно вашите оплаквания, за да можем бързо и ефективно да се ангажираме с тях.

 

2. Потвърждение на Получаване:

След получаването на вашето оплакване, ще ви уведомим за това чрез съобщение на посочената от вас електронна поща или друг подходящ начин на комуникация. Вашето мнение е важно за нас, и ще се стремим да реагираме възможно най-скоро.

 

3. Бързо и Справедливо Разглеждане:

Обещаваме да разгледаме вашето оплакване бързо и справедливо. Нашата цел е да предоставим конструктивно и задоволително решение, като вземем предвид всички страни на спора.

 

4. Система за Обратна Връзка:

След разглеждането на оплакването ви, ще ви предоставим обратна връзка за взетите мерки и решения. Ако не сте доволни от предложените от нас действия, имате право да отправите допълнителни коментари.

 

5. Анонимност и Конфиденциалност:

Вашата анонимност и конфиденциалност са важни за нас. Обработваме всички оплаквания с максимално уважение към вашата лична информация.


Стремим се не просто да предоставяме стоки и услуги, а да осигурим незабравимо преживяване, което ще ви остави възхитени. В този контекст, процесът на оплакване е неразделна част от нашата ангажираност към вас.

 

 • Предоставяне на Отлично Обслужване:

Ние сме посветени на предоставянето на отлично обслужване. Ако срещнете проблем или имате оплакване, това не е само предизвикателство, а възможност за нас да ви докажем ангажимента си към вашия комфорт и удовлетворение.

 

 • Внимание към Детайлите на Продуктите:

Продуктите, които предлагаме, са внимателно подбрани и тествани. Ние внимаваме за всеки детайл, за да гарантираме, че получавате не само стоки, но и изживяване, което надхвърля вашите очаквания.

 

 • Бърза и Ефективна Реакция:

Когато имате оплакване, ние реагираме бързо и ефективно. Вашата задоволеност е ключов приоритет, и ние правим всичко възможно да гарантираме, че всяко ваше оплакване се разглежда с ангажираност и отговаря на вашите очаквания.

 

 • Постоянно Усъвършенстване:

Ние се стремим към постоянно усъвършенстване. Вашата обратна връзка е инструмент за развитие за нас. Активно я търсим, за да можем да подобрим процесите си и да ви предоставим по-добро обслужване и продукти.

 

 • Връзка с Нашата Общност:

Ние сме свързани с нашата общност и искаме да създадем дълготрайни връзки с всеки клиент. Вашето удовлетворение е това, което ни вдъхновява и ни позволява да растем като семейна компания.

Вашето мнение е стимул за нас да продължим да постигаме все по-добри резултати и да продължим да имаме възхитени клиенти. Ние сме тук, за да ви служим по най-добрия възможен начин!

  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни
  При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: