Аксесоари

Нашите барбекюта и пещи не са просто каменни уреди за печене на открито, а красиви и функционални градински изделия със своите си специфики и предимства, със своите си чалъми и малки тайни, които само истинските мераклии могат майсторски да овладеят.
„Само едно барбекю не стига!“, би казал умният българин и би бил съвършено прав. Ето защо предлагаме и различни аксесоари за барбекю и други градински изделия, с които да допълните вашия избор за още повече удобство и смислени мигове навън с близки и приятели.

Въздуховодите служат за удължаване на комина и са особено подходящи за навеси и извеждане на въздуха над покрива на навеса.
Може да избирате между два стила в зависимост от духа, в който е решена вашата градина – традиционно български в серия „Стандарт“ и по-изчистен и модерен в серия „Глиц“.

И една малко неочаквана идея: въздуховодите са много подходящи за градински саксии без дъно.

Ако сте избрали да закупите пещ, обмислете и добавете към нея покрив – неговата функция не е само защитна, но и естетическа, така че изделието да изглежда съвсем завършено и подобаващо красиво. Покривите се предлагат с облицовка в серия „Стандарт“ от неоформен гнайс и в серия „Глиц“ от оформен мрамор, травертин или варовик.

Един изключително практичен аксесоар за барбекюта е иноксовата скара с тава модел „Кресна“, която се състои от решетка с дръжки и крачета, както и тава (пепелник) за въглищата. За най-големите мераклии, както и за ресторанти, препоръчваме шиш система с ел. моторче за печене на чеверме.

Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
В гр. Кресна произвеждаме градински изделия, обработваме естествен камък и съдействаме с всеотдайност
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: