За нас

Нашата история е повече от текст. Не е мотото под името ни, нито запомняща се фраза или пък манифест.
Нашата история е много повече от думи. Всеки наш избор и всичко, което правим, от начина, по който ви поздравяваме до опаковката, в която получавате поръчката си, е част от нашата история.
Нашата история не е само онова, което ние казваме на хората.
Нашата история е онова, което те си мислят за нас след всеки контакт с нашия екип, нашите продукти, нашата марка. Това ще рече, че част от нашата история дори не е написана от нас.
Нашата история се пише непрекъснато с мастилото на всичко, в което вярваме, на всичко, което правим, на всичко, което сме.

Ето онази част от нашата история, която ни се иска да пишем всеки ден:

Ние сме българска семейна фирма, която произвежда градинско обзавеждане и обработва естествен камък в гр. Кресна. Създадена през 1993 г. от Боян Смиленов и развивана през годините заедно с децата му Райко и Мария — той строителен инженер и специалист по естествен камък, тя — доказан експерт по бизнес процеси с международен опит, а двамата заедно — просто сърцати млади хора със силно подкрепящи родители, всички влюбени в красотата на естествения камък и в родния град.


РАЙМАР е името на висококачествените градински изделия с естествен камък, ръчно изработени от кресненски майстори в подкрепа на местното производство и българските традиции в обработката на камък и с отговорно отношение към природните ресурси.

Правим това, което правим вече близо 30 години, защото вярваме в силата на естествения камък да променя средата по неповторимо красив и въздействащ начин. Повече красота в градината значи повече навън, повече на слънце и въздух, повече в контакт с природата, повече поводи да се събираме със семейство и приятели, повече близост, повече качествено време заедно.

На пръв поглед произвеждаме градинско обзавеждане с облицовка от естествен камък, но повече ни се иска да вярваме, че произвеждаме красиви допълнения към домашната градина в хармония с природата.
Островчета на почивката и спокойствието.
Малки лични царства, създадени по собствен вкус и със собствени ръце.
Притегателни центрове за семейството и приятелите.
Ковачници за смях и спомени.
Места за прегръдки и приятелски потупвания по рамото.
Места за дишане и усамотение, когато ни се прииска.
Места, за които да мислим през работната седмица.
Места, за които да правим планове.
Места, на които искаме да бъдем и към които да се връщаме.

За нас РАЙМАР е семейство, дом, подкрепа, разбирателство, доверие, почтеност и обич.
Делото на един живот и бъдещето на друг.
Мисия и страст.
Нашата гордост и мечта.
Възпитание в любов към родното и корена.
Знание, че там откъдето взимаш, там е редно да дадеш.
Вяра, че нашите хора са най-добрите хора.
Работа и развитие за малък български град, в който сме безкрайно влюбени.
Напомняне да прекарваме повече време на открито и заедно.
Да работим и творим със собствените си ръце.
Да създаваме красота и спомени.
Да сме по-близо до природата и до близките си.

Част от нашата история е и постоянният стремеж да се развиваме, за да вървим редом до нуждите и очакванията на нашите клиенти.
Да им съдействаме и предоставяме най-добрите възможности да превърнат своя дом в притегателен център на своя свят.
Дом, в който има уют, хармония и място за най-красивия отпечатък на природата – естествения камък.

Ето защо вече сме и ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на международната марка PIATRAONLINE.

 

www.piatraonline.bg 


Утвърден европейски доставчик на естествен камък от цял свят, PIATRAONLINE ще посрещне и най-високите очаквания на нашите клиенти по отношение на изделия за интериора, екстериора и ландшафта. Повече от 1500 продукта съдържа иновативната онлайн платформа www.piatraonline.bg, която е истински генератор на вдъхновение.През септември 2023г. отворихме изложбен и консултативен център в гр. София, ул. Борис Арсов 9 (партер)Откриването на новия шоурум е отражение на стремежа ни да предоставим на клиентите си по-добра достъпност и възможност за запознаване на продуктите от естествен камък в областта на градинското обзавеждане и изработката на изделия за облицовки, настилки, подпрозоречни первази, стъпала и декорация за градина. 

Шоурумът ще представи не само продуктите на Раймар, но и ще бъде място, където клиентите ще могат да се запознаят и разгледат изключителните предложения на международната марка Пиатраонлайн. Това включва многообразни продукти от естествен камък: каменни мозайки, плочки за вътрешни и външни облицовки и настилки от естествен камък (мрамор, гранит, травертин и варовик), висококачествен гранитогрес за външни настилки от Италия, както и иновативните каменни тапети SKIN.

Изразяваме благодарност към всички свои клиенти за тяхната подкрепа и вярваме, че новият шоурум в София ще допринесе за удовлетворението и сбъдването на градинските им мечти и проекти за повече време навън и на открито.

Останалата част от нашата история я пишете вие, нашите клиенти.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: