Градинско обзавеждане от Раймар - гр. Кресна

Искате ли да облагородите градината си с красиво и здраво обзавеждане, за да имате повече свежи и слънчеви моменти навън и на открито?
И да създавате качествено време и безценни спомени със семейство и приятели под синьото небе?

Но как се постига красиво и здраво градинско оборудване, барбекю зона и лятна кухня с грижа към природата и себе си?

Подвижен грил 1
159.00 лв
Кашпа Стандарт 1
300.00 лв
Кашпа Стенари 1
330.00 лв
Кашпи Декор 1
330.00 лв
Показани 1 до 25 (от 70 общо)
Покажи

Нашето градинско обзавеждане е ръчна изработка от неуморните ръце на кресненските майстори. Вече сме с повече от 30 години опит в производството на градински изделия с облицовка от естествен камък. Създаваме с фантазия и вдъхновение уникални произведения на изкуството, защото се доверяваме на красотата и издръжливостта на този вечен материал: камъка.
Ние ще ви дадем правилните решения на всички тези въпроси как да постигнете мечтаната градина, защото камъкът се тежи на мястото:

  1. Какви строителни материали ще са ми необходими? Кои са качествени, дълготрайни и безопасни за здравето на семейството ми? Коя марка цимент да избера и с каква якост? От къде да намеря красиви и подходящи каменни плочи за облицовка, настилка и декорация?
  2. Колко ли ще ми струва? Колко ще излезе всичко накрая? Какъв бюджет трябва да си планирам?
  3. Кога ще стане? След колко време? Мога ли да разчитам на обещаните срокове от майсторите?
  4. Дали ще дърпа барбекюто? Дали ще ми е здрава чешмата?
  5. Кого да питам и мога ли да разчитам само на знанията и уменията на майстора?
  6. Как ли ще изглежда накрая? Дали ме разбра майсторът, какво имах предвид? Все пак искам да се наслаждавам в двора си на изпипана работа и красота, която да радва очите.
  7. Дали ще мога да съчетая в комплект цялото ми градинско обзавеждане и оформление, за да мога с гордост да споделям своето място с роднини и приятели?


Ние намерихме решенията. Изберете градинското обзавеждане на Раймар.

С повече от 30 години упорита работа всеки ден, натрупахме опит с проба – грешка, като търсихме и намерихме най-добрите решения във всяка стъпка на производствените ни процеси.


Експериментирахме и разработихме модулни градински изделия, които са от стоманобетон, със супер лесен модулен монтаж и са с облицовка от истински естествен камък – ръчна майсторка изработка на кресненските майстори.

Питайте ни! Ще се радваме да се свържем и да ви бъдем полезни!


Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук:


Съвсем естествено, когато поръчваме градинско обзавеждане, се замисляме и за това как ще го монтираме, колко време, усилия и допълнителни средства ще ни отнеме, ще се справим ли сами, с един-двама приятеля или пък ще е нужно да наемем майстор и още, и още въпроси, изискващи планиране и предварителна подготовка. Всичко това може леко да помрачи удоволствието от предстоящата покупка и желанието час по-скоро да ни влезе в употреба и да ѝ се радваме, както подобава.

 

Тези, които вече ни познават, знаят колко много държим на преживяването ви като наши клиенти. Това, разбира се, не се изчерпва само с майсторската изработка на нашите изделия, в които вече 30 години влагаме качество, опит, внимание и любов към камъка. Не става само с качество, трябва и мисъл, цялостен подход и грижа във всяка една стъпка от процеса на покупка – от поръчката до поставянето му във вашия градински оазис. Ето защо нашият екип си постави за цел да улесни максимално монтажа на изделията ни в домашни условия – без нужда от майсторибез специална подготовка, без изчакване да изсъхне и без задължително лепене и фугиране на по-леките изделия. Просто сглобявате и сте готови да започнете веселбата!

 

Щастливи сме да ви споделим, че към изделията с марка РАЙМАР добавихме още едно голямо предимство – от тази година всички наши градински изделия (барбекюта, пещи, пещи, мивки и плотове) се доставят с дюбели и шпилки за лесен и солиден монтаж. Така си спестявате време, усилия, излишни разходи и ненужна бъркотия, без това да е за сметка на сигурността и стабилността на монтажа – дюбелите и металните шпилки не само фиксират здраво сглобката, но и са скрити така, че да не се нарушава естетиката на изделието.

При барбекютата шпилките стягат основата с болтове от външната страна така, че изделието да е максимално стабилно. На всяка долна страница ще откриете по два отвора, където се поставят шпилките. 

При моделите с рафт, шпилките служат за основа, върху която се поставя рафта. Добрата новина при мивките е, че вече не е необходимо лепене и фугиране с циментово лепило, което означава, че няма нужда да наемате майстор. Е, все пак, ако ви е много на сърце, може по желание да фугирате, но това би било само с естетична, а не с доукрепваща цел. Сглобяването на вашето дългоочаквано барбекю или мивка никога не е било по-лесно, по-леко и по-безпроблемно, но все така сигурно и стабилно. В този ред на мисли, не забравяйте основата – тя трябва да бъде твърда, много добре подравнена и нивелирана, за да монтирате правилно и бързо избраното от вас изделие. Нашата препоръка е да подготвите основа от бетон, тротоарни плочкиили нивелирани плочи от естествен камък.

Не монтирайте директно върху тревна настилка, защото има опасност от потъване на основите, както и от изкривявания с течение на времето. Стартирайте правилно живота на вашето градинско изделие и то ще ви служи дълго, вярно и безотказно. А за вас остава удоволствието от правилния избор, добре свършената работа, страхотната нова придобивка в градината и многото радостни и пълноценни моменти с и около нея, които ви очакват.

Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
В гр. Кресна произвеждаме градински изделия, обработваме естествен камък и съдействаме с всеотдайност
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: