Премиум камък за стена от Раймар - гр. Кресна

Силна тенденция в дизайна на дома е добавянето на текстура към вертикалните повърхности.
С красива облицовка на стените от естествен камък ще постигнете уникалност от природата, безопасна среда за семейството си и впечатляващ дизайн.

Панел Графит 1
72.00 лв
Тасос панел  1
79.20 лв
Фриз от камък 1
9.80 лв
Хома панел 1
62.00 лв
Сиво-син панел 1
60.00 лв
Показани 1 до 25 (от 36 общо)
Покажи

При нас ще откриете вдъхновяващ асортимент на ПРЕМИУМ облицовки за стени.

Изпращаме и безплатни мостри на камъка за стена, за да сте спокойни в избора си.

Винаги сме близо до клиента и консултираме с експертиза и ентусиазъм, защото знаем, че камъкът си тежи на мястото.

Важно е да вземете правилното решение за вашия камък и ние с радост ще помогнем да сбъднете мечтата си за красив и уютен дом с естествени материали.

Облицовка за стена с естествен камък е отличен избор за всички, които търсят уникална естетика и издръжливост за своите стени. Камъкът е материал, който е от природата, което го прави изключително популярен избор за тези, които ценят естествените материали и желаят да придадат на своя дом топла и уютна атмосфера.

Използването на естествен камък за фасада на къщата и градината предлага редица предимства, които го правят изключително подходящ за тази цел.

  1. Естетика: Естественият камък има уникална красота и разнообразие в цветове, текстури и форми, което го прави изключително подходящ за фасада на къщата и градината. Той може да се използва за създаване на различни стилове - от традиционни до модерни.
  2. Издръжливост: Естественият камък е много издръжлив и устойчив на влага, температурни промени, удари и надрасквания. Той може да издържи на дълги периоди на излагане на външни атмосферни условия и не изисква честа поддръжка.
  3. Устойчивост: Естественият камък е екологичен продукт, който не съдържа вредни вещества, не е токсичен и не представлява опасност за околната среда.
  4. Уникалност: Всеки камък е уникален и различен от другите, като това прави всяка фасада от естествен камък уникална и индивидуална.
  5. Добавя стойност: Използването на естествен камък за фасада на къщата и градината може да увеличи стойността на имота, тъй като е изискан и качествен материал.
  6. Ниското съдържание на вода: Естествен камък има ниското съдържание на вода, което го прави устойчив на мухъл и гъбички, които могат да се появят на фасадата на къщата.

Всички тези предимства правят естествения камък изключително подходящ за използване за фасада на къщата и в градината. Той е красив, устойчив и уникален материал, който може да придаде на вашата къща естествен и изискан вид.

Предимствата на естествените материали за облицовка на стени са много - те са издръжливи, устойчиви на износване, уникални и привличащи погледа.

Естествените камъни, като гнайс, мрамор, гранит, варовик и други, могат да бъдат обработени по много различни начини, за да създадат уникални и прекрасни дизайни за стените във вашия дом.

Естествените камъни за премиум облицовка на стени могат да се използват за облицовка на цялата стена или само за част от нея, за да се постигне желаната визия и естетика. Камъните могат да бъдат нарязани и обработени в различни размери и форми, за да създадат точно тази емоция, който вие желаете за вашия дом.

Естествените камъни за облицовка на стени не само предоставят уникална красота, но и са много издръжливи и устойчиви на износване. Те не изискват особена поддръжка и са лесни за почистване. Също така, естествените камъни имат дълъг живот, което ги прави отличен избор за инвестиция във вашия дом.

Монтирането на естествен камък за облицовка може да бъде извършено от професионални каменари, които имат опит в работата с камък и знаят как да постигнат най-добрия резултат.

Преди да започне монтажът, е важно да се подготвят правилно повърхността, където ще се монтира облицовката, както и самите камъни. Повърхността трябва да бъде изравнена и да няма издадени неравности, а камъните трябва да бъдат обезпрашени и подредени в желаната последователност.

Премиум облицовките за стена предоставят уникална естетика, която може да превърне вашето пространство в истинско произведение на изкуството.

Нашите облицовки са произведени само от естествен камък, като гнайс,  гранит, мрамор, варовик, пясъчник и травертин. 

Органичността е в основата на нашите продукти: те са направени от естествени материали, които не вредят на околната среда, защото са суровина, произлизаща от недрата на земята. 

В производствения процес ние използваме устойчиви процеси, за да намалим въздействието ни върху околната среда. 

При нас ще откриете богата гама от облицовки, подходящи за всяко помещение и всяко приложение. От красиви мраморни плочки за банята до гранитни облицовки за кухнята или терасата, ние имаме всичко, от което се нуждаете. Предлагаме голямо разнообразие от продукти за декорация в различни цветове, текстури и размери, за да можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Нашите облицовки не само са красиви и функционални, но също така могат да добавят уникален стил към вашия дом или офис. Органичните форми и цветове на нашите продукти вдъхновяват усещането за природата и създават емоцията за естественост. 

Ние сме горди да представим нашата колекция от висококачествени облицовки за декорация на стена. Направени за от най-издръжливите и естествени материали, които могат да преобразят външния и вътрешния вид на вашия дом.

Един от нашите основни приоритети е безопасността на нашите клиенти. Затова всички наши продукти са изработени от естествен камък, който е напълно безопасен за здравето и е свободен от вредни химикали и други вещества. 


Нашите облицовки от естествен камък не само са безопасни, но и красиви и елегантни. Те въздействат със своята неповторимост и естествен чар, което ги прави перфектни за всеки стил и вкус. Всяка облицовка има своя уникален дизайн, текстура и цвят, който създава емоцията за красотата на природата. Тези естествени декоративни идеи са безкрайни и могат да внесат усещането за природата във вашия дом или градина.

Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: