Външни настилки за под от Раймар - гр. Кресна

Търсите ли си външна подова настилка за двора и градината?
Каменните плочи за дворна настилка са естествено най-добрият ви избор.
При нас ще откриете изобилие от цветове, текстури, размери, дебелини за външни настилки от естествен камък и много възхищение към природното творчество.
Гранитен паваж 1
60.00 лв
Показани 1 до 25 (от 31 общо)
Покажи

Най-здравата външна настилка е с каменни плочи върху бетон.

Факторът, който играе най-голяма роля за издръжливостта на каменните плочи за подова настилка е здравината на гладката, равна и армирана бетонова основа. Не трябва да има неравности, въздушни джобове под камъка. 

Бетоновата равна подложка от мин. 10-12см е най-добрият вариант, когато става въпрос за външна настилка за двор на къща или пътеки.

Каменните оформени и неоформени плочи са най-подходящи за пешеходни алеи и пътеките към и около къщата, вилата или навеса с барбекю, както и каменни японски стъпки.

За алеи, където се предвижда да се паркират коли, ви препоръчваме класиката от гранитни павета и паваж от сив български гранит.

Недейте да се спирате на имитиращи камъка продукти, които трудно ще пресъздадат визията, естетиката и устойчивостта на естествения камък.

Естественият камък е природен продукт и са нормални различни нюанси в цветовата гама. За да се постигне хармония в багрите на цялата външна насилка, е добре паралелно да се взимат плочи от няколко палета при полагането.

Цветовите и структурните различия са абслолютно нормални, неизбежни и най-често желателни, за да се достигне красивата природна естетика.

Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: