Правила за идентификация и регистрация

Добре дошли в нашия електронен магазин, където гарантираме защитата на вашите лични данни и предоставяме сигурна и лесна за използване платформа.

При предоставянето на продукти и услуги, се придържаме към ясни правила за идентификация и регистрация на нашите клиенти.

 

1. Регистрация на Профил:

За да използвате пълната функционалност на нашия магазин, насърчаваме клиентите да си създадат потребителски профил. Регистрацията е лесна и изисква минимална информация, като електронна поща и парола.

 

2. Сигурност на Паролата:

За да защитите своя профил, използвайте сигурна парола, която включва комбинация от букви, цифри и специални символи. Ние препоръчваме редовно да актуализирате паролата си и да не я споделяте с други хора.

 

3. Информация за Идентификация:

При регистрация, събираме минимална информация за идентификация, като имена и контактна информация. Тази информация се използва само за целите на обслужване и доставка.

 

4. Политика за Личните Данни:

Защитата на вашите лични данни е от решаващо значение за нас. Нашата Политика за Личните Данни пояснява какви данни събираме, как ги използваме и как ги защитаваме.

 

5. Обяснение за Използването на Информацията:

Предоставяме ясно обяснение за начина, по който използваме информацията, събрана по време на регистрацията. Това включва използването на информацията за обработка на поръчки, доставка и обслужване на клиента.

 

6. Възможности за Актуализация и Премахване на Профил:

Потребителите имат възможност да актуализират информацията си или да изтрият профила си по всяко време. Предоставяме лесен достъп до такива опции в потребителския профил.


7. Комуникация с Клиентите:

Комуникацията с нашите клиенти се осъществява чрез средства, предоставени от тях по време на регистрацията. Не изпращаме нежелани рекламни съобщения и уважаваме вашите предпочитания за комуникация.

 

8. Спазване на Законовите Изисквания:

При управлението на личните данни на клиентите, спазваме всички приложими закони и регулации, включително Общия регламент за защита на данните (GDPR) в Европейския съюз.


Благодарим ви, че избрахте нашия магазин. Всеки клиент е важен за нас и се стремим да предоставим сигурна и лесна за онлайн пазаруване среда. Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: