Цветарници

Добрата грижа на стопанина си личи отдалеч и едно от нещата, по които се познава е изобилието от красиви и цветни дворни растения.
Да гледаш цветя е като да гледаш деца – не очакваш нищо в замяна, но получаваш спиращи дъха красиви моменти.
Защото радостта от цветята, като и от децата, е чисто и просто в това, че съществуват.
Да не забравяме, че цветните насаждения са не само радост за окото и балсам за душата, но и жизнено важни за пчелите, които са така необходими за равновесието в природата. 

Вашите цветя са огледало на вътрешния ви свят – китната и цветна градина говори за широка и богата душевност. Ето защо те заслужават достойни по красота кашпи и саксии, в които цветовете им да играят под слънчевите лъчи.

Всички саксии, цветарници и кашпи с марка „РАЙМАР“ са ръчно изработени от нашите майстори и представляват бетонни отливки, облицовани с истински естествен камък – достатъчно здрави и стабилни, за да издържат проверката на времето, неповторимо красиви и изцяло хармонични със зеленина и цветове.

При нас ще откриете различни размери каменни саксии и кашпи, подходящи както за частни домове, така и за паркове и градини на ресторанти, с които да нарисувате вашата специална цветна картина.

Стиловете, от които може да избирате са саксии от серия „Стандарт“, които се отличават с автентичност, характерна за българската традиция – облицовани с неоформен гнайс и с ръчно писани фуги, както и два вида кашпи – „Декор“ с облицовка от неоформен камък с широка бяла фуга в средиземноморски стил и „Стенари“ с облицовка от тънки, вертикално редени каменни филети, за почитателите на по-естествените, „недокоснати от човешка ръка“ форми.

Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
В гр. Кресна произвеждаме градински изделия, обработваме естествен камък и съдействаме с всеотдайност
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: