Още идеи за градината

Сред нашите градински изделия ръчна майсторска изработка, ще откриете още красиви и автентични предложения като декоративни кладенчета, параклисчета, фонтани, кошчета за отпадъци, тротоарни плочки, всички с покритие от истински естествен камък. 

Вашата градина е вашият остров на спокойствието и вие решавате какво ще има в него, така че най-добре да отговаря на вашите практически нужди и естетически разбирания.
Важно е вашето място да е съградено по ваш вкус, за да се чувствате винаги уютно и в хармония със себе си и заобикалящата ви среда.
Знайте, че вашият стил е уникален и не се притеснявайте да му дадете каквото му се иска, дори да не е типичен избор – всяка градина, както и всеки човек, заслужава индивидуално отношение.

Декоративното кладенче е приятен акцент в битов стил, който ни връща към старите български дворове, в които кладенецът е бил незаменима и задължителна придобивка. Изработено е без дъно, така че само с малко въображение прекрасно се превръща в голяма, красива, цилиндрична саксия за декоративно дръвче или цветен храст.

Ако пък ромоленето на водата е музика за вашите уши, украсете двора с красив и функционален каменен фонтан. Фонтаните са чудесно решение и за обществени места като паркове, градски градини и площади.

Друг все по-популярен и красив акцент в българските дворове стават градинските параклисчета, които се открояват в зеленината и носят успокоение и мир на духа.

Важно и практично, но често забравяно изделие в градината е кошът за отпадъци – ето едно нещо, за което не мислим като за красив аксесоар, но то може бъде точно такова, когато е изработено от истински естествен камък.

Нашите външни кошове са масивни и на практика вечни, конструирани да издържат както промените на времето, така и човешката намеса.

Прекрасно се съчетават с останалите наши изделия от серия „Стандарт“ и са подходящи както за частни домове, така и за градски градини, училища, паркове. Върши и чудесна работа като градинска саксия за големи растения или храсти.

Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Насърчаваме за повече качествено време навън и на открито у дома със семейство и приятели
Помагаме в избора с вдъхновяващ сайт, мостри и шоурум в гр. София
Организираме транспорт до адрес в цяла България
Работим с лична отговорност за устойчивост с естествени материали
Споделяме любовта си към естествения камък и вдъхновяващата красота от природата
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: