Добра храна за добро настроение в с. Живково

Добра храна за добро настроение в с. Живково

яну 20, 2023

Облагородяването на дворното пространство е постоянен процес. Но колкото и дълъг да е той, когато каменното барбекю намери своето място навън, всичко изглежда възможно и приятно. А когато се добави и градинска мивка – промяната е пълна, комплектът функционален, масата може да бъде сложена, а доброто настроение – поканено. Това се случва в двора на нашия клиент от с. Живково, който сподели своето въодушевление, както с красноречива снимка, така и с думите: „Доволен съм от вашите продукти. Ще ги препоръчам на приятели, защото те сами говорят за себе си“.

Говори се също, че село Живково, което се намира на 50 магистрални километра от София, става все по-предпочитано място за живеене, далеч от шума на големия столичен град. А с възможностите за добра храна, приготвена на чист въздух и на барбекю Стандарт, предимствата на живота в малко населено място стават още повече. Пълното оборудване и функционалност на каменното барбекю се осигуряват от скара с тава Кресна и въздухопроводи Стандарт, които издължават комина и завършват конструкцията.

Градинската мивка с циментово корито, разположена в непосредствена близост, пък добавя удобството от бързото измиване на продуктите, напояване на растенията и утоляване на жаждата по всяко време.


Със здраве и наздраве за една по-спокойна и добра година, казваме от сърце на нашия клиент и всички в Живково, които вече са усетили вкуса и аромата на добрата храна на барбекю от естествен камък.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: