"Ето ни новата чешма" - от Нова Загора

"Ето ни новата чешма" - от Нова Загора

окт 25, 2023

Благодарим много за снимката на доволните ни клиенти от Нова Загора.

Със здраве да си я ползват много години напред. : )

Чешмата е по специален проект с бяла фуга и облицовка само с Пясъчнозлатист естествен камък. Добавена е също допълнителна дъга за по-дълбоко корито. Цената е 256лв. за 1 бр. с ДДС. Вижте цената на транспорта и как органзираме доставката до адрес ето тук...

А ето тук ще откриете всички модели чешми и градински мивки, които произвеждаме в гр. Кресна.

Белите ни градински чешми са уникален продукт, който възхвалява духа на средиземноморската култура и естетика.

На пръв поглед, тази чудесна чешмичка излъчва непринуденост и изисканост. Пясъчнозлатистият естествен камък, с който е облечена, подчертава естетиката на чешмичката в специална хармония със зеленината в двора.

Със своята елегантна и функционална конструкция, тази дворна чешмичка предоставя и практичност и удобство с бърз достъп до вода и улесенено поливане с маркуч.

Независимо дали я поставите в уютния си домашен двор или я поставите в обществено пространство, тази чешмичка ще създаде неповторима атмосфера на спокойствие и красота.

Естественият камък е обработен с внимание към най-малките детайли, за да предостави не само чудесна визия, но и усещане за трайност и устойчивост на времето и атмосферните влияния.

С лекота се съчетава с други елементи от средиземноморския стил, като мраморни плочи, теракота и зеленина, за да създаде истински магичен кът за отдих и наслада. Независимо дали градите нова градина от начало или обновявате вече съществуваща, тази дворна чешмичка ще добави допълнителна доза елегантност и уют, които са в сърцето на средиземноморския стил. 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: