Изтеглете късмета си в коледната ни игра с подаръци в Facebook!

Изтеглете късмета си в коледната ни игра с подаръци в Facebook!

яну 20, 2023

С благодарност за доверието на всички наши клиенти през тази трудна година, искаме да поканим празничното настроение и да ви зарадваме с подаръци като си наречем за здраве и късмет.

Нашата Facebook игра ще стартира на 24. декември 2020г. и ще продължи до първия ден на Новата 2021. година. Три дни по-късно, на 4. януари, ще обявим и късметлиите.

Механизъм на коледната ни игра в Facebook:


Всички участници, които са изтеглили късмет и са го споделили в коментар под поста за играта автоматично участват в томболата.

(Всеки участник е част от Играта само с един отговарящ на условията коментар и може да участва само веднъж в томболата. Всяко следващо участие с втори и следващ коментар на един и същи участник, ще бъде считано за невалидно.)

След приключване на играта на 1. януари всички участници, изпълнили нейните условия, участват в жребий за разпределение на три награди, предоставени от Раймар.

Наградите са:

 

Имената и/или регистрираните потребителски профили във Фейсбук на печелившите трима участници в ще бъдат изтеглени на 04.01.2021 г. и ще бъдат обявени същия ден с публикация на страницата на Раймар България във Facebook. Комуникацията по отношение на име, телефон за контакт, адрес за доставка, необходими за реализирането на наградите ще протече посредством лично съобщение в Месинджър.

(Раймар поема куриерските разходи за доставка на подаръка, но не носи отговорност при проблеми в доставката в следствие на некоректно подадени данни или неявяване в посочения срок за куриерската пратка.)

Играта и участието в нея по никакъв начин не е обвързано с покупка.

Вижте правилата на коледната игра на Раймар 2020 тук.

Можете да откриете пълния ни празничен бюлетин тук.

Не пропускайте да последвате страницата ни в социалната мрежа: www.facebook.com/RaimarBulgaria, за да споделим радостта от празничните моменти и поканим едни по-добри 365 дни.

ДА БЪДЕ ЗДРАВА, МИРНА И ЩАСТЛИВА НОВАТА ГОДИНА!


Благодарим най-сърдечно на всички включили се в нашата игра. Томболата определи печелившите. Честито! 
            
            
          </div> </div> </main> <footer class=

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: