"Много съм доволен от градинската чешма" - от село Яребична

"Много съм доволен от градинската чешма" - от село Яребична

юни 18, 2024


"Здравейте. Много съм доволен от градинската чешма, която поръчах. Получи се много добре след като я монтирах и скоро ще ви изпратя снимка. Дори горещо ви препоръчах на моите познати, които я видяха и харесаха как изглежда!" - от с. Яребична

Днес пристигнаха и снимките от Яребична, които нямаме търпение да споделим с вас.

Поздрави от Кресна, от където всеки ден изпращаме чешми до най-близки и далечни кътчета в България и се радваме изключително много когато видим как чешмите са донесли нова емоция във вашите дворове, градинки и летни кътчета. Водата е живот и когато тече от каменна чешма, тя е по-вкусна и пивка.

Нашите чешми се предлагат във вариант с правоъгълно и обло корито и в 2 размера - малка чешма и голяма чешма.

Можете да изберете облицовка Стандарт, както е направил нашият клиент от Яребична или да се спрете на варианта Бял Стандарт, който носи средиземноморско усещане.

Важно е да знаете, че:

  • Чешмичките се състоят от две бетонни части – основа и корито (дъга, без дъно), облицовани с дялан естествен камък – ръчна майсторска изработка.
  • Може да промените облицовката: да бъде само с Пясъчнозлатист камък или само със Сиво-син камък, или комбинация от двата цвята
  • Цена на допълнителната малка дъга за с височина 15 см за по-дълбоко корито: 55лв. с ДДС за 1 бр.
  • Отворът за кранчето се намира на разстояние 58 см от земята.
  • Дъното на коритото се отлива на място около наличния сифон. В случай, че няма отходен канал със сифон, дъното се запълва с насипна мозайка или обли камъчета различни цветове.
  • Приблизително време за монтаж от 2 начинаещи: 1 ч(без да е включено времето за водосвързване)


Можете да разгледате моделите градински чешми и мивки в шоурума ни в гр. София, ул. Борис Арсов 9 или на място в Кресна, Главен път Е-79, до бензиностанция ЕКО.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: