На гости край чешмата в село Ясен

На гости край чешмата в село Ясен

яну 20, 2023

„Огромно благодаря за бързата доставка и качествените продукти! Бъдете живи и благословени, и продължавайте все така да радвате своите клиенти.“

Тези думи, придружени от снимки преди и след трансформацията на дома на нашите клиенти в с. Ясен, ни накараха да се чувстваме поканени под дървения навес, който разказва историята на тази пълна промяна.

Изправени пред конструкция от тухли, висящи кабели и самотен дървен навес, клиентите ни вероятно са имали нужда от много кураж и вдъхновение, за да превърнат всичко това в къщата на мечтите си. Защото преобразяването е много повече от ремонт. То е визия за естетика, постигната с естествени материали и обособяваща подходящи пространства за споделени моменти.

Уютната среща на дърво и камък превръща входното пространство на къщата в с. Ясен в красива веранда с каменна чешма от Раймар. Можем само да си представим колко вълнуващи семейни и приятелски срещи ще се случат там, колко снимки ще запазят доказателството, че усилията си заслужават и че край чешмата се леят най-сладките разговори.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: