Очаквайте ни и след доставката! Вижте какво споделиха клиентите ни от с. Драгор…

Очаквайте ни и след доставката! Вижте какво споделиха клиентите ни от с. Драгор…

яну 20, 2023

„Здравейте,

Много приятно ме изненадахте…! И друг път производители са искали от мен обратна връзка, но начина, по

който го направихте Вие ме накара да се усмихна…. 

Аз отново благодаря за бързата реакция от Ваша страна за получаването на чешмата. Също и човекът, който я докара беше достатъчно добър, за да я придвижи на сухо място. Бяхме вкъщи две жени с две деца и не знам как щяхме да се справим сами…

Днес е вълнуващ ден за нас, защото най- накрая ще монтираме чешмата. Лошото време ни забави… В момента майстори поставят сонда, за да свържат към чешмата, поради което все още не сме я видели сглобена.

Вие обаче ми давате чудесна идея относно снимките…! С голямо удоволствие ще направя няколко и ще Ви ги споделя в близките дни! Нямаме търпение да си налеем първата чашка с вода от нея….!

Аз вече споделих пред нашите съседи вашата коректност, те също през оградата следят процеса на появяването на чешмата – а тя наистина е красива…! Направихме и щампован бетон преди да я поставим, но специално подбрахме цвят, който да й подхожда!
Благодаря Ви за хубавите пожелания…! Тази чешма прави от къщата дом, а от празния двор – уютно място за отдих и спорна работа в градинката…!

Бъдете здрави всички, които се трудите вашите продукти – красиви и полезни- да достигат до нас.


Очаквайте нашите снимки на Нашата Чешма! 

С уважение:“


Клиенти от с. Драгор

Заради толкова добри хора с толкова насърчителни думи продължаваме да работим и да радваме българи в цяла България всеки ден.

Много, много благодарим на клиентите ни! Страхотни сте! Точно от това имахме нужда в тези тежки и непредвидими дни! Благо-Дарим от сърце!


Всичко за ГРАДИНСКАТА МИВКА – българско производство на Раймар – тук…

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: