От Сандански: тераса с барбекю

От Сандански: тераса с барбекю

юни 28, 2023

Наши клиенти от Сандански ни изпратиха снимки на новото им барбекю, пасващо перфектно на посветеното му място на терасата. :)

Барбекюто е по специален проект серия "Гранит глиц" с рафт в основата. Цена: 1580лв.

За удължението на комина са използвани:

Ето тук ще откриете всички наши модели барбекюта...

Монолитното, модулно барбекю на тераса е перфектното решение за любителите на готвенето на открито, които искат да съчетаят стил, функционалност и удобство в един продукт. Това барбекю е изработен от висококачествени материали и предлага издръжливост и естетическа привлекателност в едно.

Този модел монолитно, модулно барбекю разполага с всички необходими функции за перфектното готвене на открито. Включва широка готварска площ, на която можете да приготвяте разнообразни ястия за семейство и гости. Отделни зони за готвене на въглища, елекстрическа скара или чеверме на шиш осигуряват оптимално грил изживяване и кулинарни шедьоври.

В допълнение, барбекюто е изключително устойчивo на външни условия, което го прави идеално за използване на открито през цялата година. Издържа на екстремни температури, влага и вятър, като запазва своята непокътнатост и визуална привлекателност дълго време, заради облицовката си с естествен камък.

Насладете се на безгрижно готвене на открито с монолитното ни модулно барбекю на тераса - съчетание от издръжливост, елегантност и индивидуалност, което ще превърне вашата тераса в истинско грил удоволствие.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: