Отпразнувахме 30г. Раймар - гр. Кресна

Отпразнувахме 30г. Раймар - гр. Кресна

авг 08, 2023

На 5-ти август се събрахме в гр. Кресна, за да отпразнуваме голямото ни лично събитие - 30-годишния юбилей на фирма "Раймар". Този ден беше изпълнен с радости, вълнения и специални моменти, които ще се помнят дълго време занапред.

Събитието се проведе в едно от фирмените халета във фирмата. Семействата на всички колеги се присъединиха в този специален за всички ден. Вечерта се очертаваше да бъде изпълнена с музика, танци, песни и вкусна храна.

Цялото събитие беше вдъхновено от историята на фамилия Раймар. Подготвени бяха специална тематична украса с цветя, балони и българския флаг, където гостите да се насладят на емоцията, кръшните хора и вкусни ястия.

Вечерта започна с кратко, но емоционално обръщение на собственика на фирмата с обща снимка на цялата фирма-фамилия Раймар с гости и приятели. След това на сцената се появиха местни изпълнители и оркестър, които създадоха жива, музикална атмосфера и започнаха танците под звуците на българска народна музика.

След няколко часа на веселба, танци и забавления, както и много дъжд навън, събитието приключи с пожелания за още много успешни години на фирмата "Раймар". Гостите се разделиха с усмивки на лицата си и спомени за една незабравима нощ.

Този ден стана по-специален, отколкото бихме могли да си представим. Събрахме се като едно голямо семейство, за да отпразнуваме заедно успешните 30 години на "Раймар" и да си пожелаем здраве и благополучие и занапред. 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: