По каменни стъпки до златна чешма в пернишка райска градина

По каменни стъпки до златна чешма в пернишка райска градина

яну 20, 2023

Има истории, които са в състояние да стоплят и най-студените зимни дни, защото в тях присъстват топли думи и слънчеви снимки на прекрасни градини. Достойно място в тази красота намират нашите продукти, направени по индивидуален модел за клиента от сръчните ръце на раймарските майстори и от най-великия творец – природата.


Вратите към своя дом и градина отвори за нас сърдечната собственичка на къща в Перник, за да потънем в оазис от цветя, сред който чешмата от пясъчнозлатист камък с двойно обло корито се е превърнала в център на дворното пространство.

„Чешмата е прекрасна, наслаждавам й се цяло лято. Благодаря за прекрасните продукти, които закупихме от Вас, за хубавите думи и съдействието, което ни оказахте.“, споделя още нашата клиентка.

Индивидуалното решение за облицовка на чешмата от златист естествен камък без рисувана фуга прекрасно кореспондира с цялостното оформление на двора, сред който дебели каменни стъпки проправят чаровни пътеки. Толкова неподправено естествени, колкото само природата може да оформи като цветове и размери.  Речните и валчести стъпки неизбежно ни карат да си представяме топлите дни, в които боси и по детски можем да прескачаме от камък на камък.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: