По специален проект в красивото планинско селище Брезница

По специален проект в красивото планинско селище Брезница

фев 27, 2023

Преди няколко години изработихме по специален проект градински сет с чешма и барбекю в красивото планинско селище Брезница.

Каменната облицовка е с оформени плочи от гнайс Хома.

Допълнителна информация за чешмата: Моделът е базиран върху градинска мивка с циментово корито - серия ГЛИЦ с облицовка от оформен камък (част от градински комплект СЕТ).
Коритото на мивката е разположено в дясната част на плота, за да има повече работно място до барбекюто. Форманта на отвора в долната част на мивката, в основата е в правоъгълна форма (по принцип е с овал). Отворът за батерията за чистата вода е от лявата страна на коритото в плота. Размерът на плота на чешмата е 140см. Размерът на циментовото корито е 35/40см с дълбочина 22см.
Горният гръб на чешмата е с равнение на горния плот на градинската камина. За да се постигне достатъчна стабилност на конструкцията, отзад зад мивката трябва да се направи допълнително укрепване в този специален проект с толкова голям горен гръб на мивката (или да се залепи към стена).

Допълнителна информация за барбекюто:
Моделът е базиран върху средно барбекю ГЛИЦ с облицовка от оформен камък (част от градински комплект СЕТ).
В долната си част, в основата си е с рафт с каменна облицовка. Размерът на плота на барбекюто е 120см. Размерите на горивната камера са 82/48см.
Барбекюто е за външна употреба навън и на открито.
За допълнително удължаване на комина са използвани 3 въздхуховода (серия глиц в същия цвят облицовка). Общата габаритна височина на барбекюто е 260см.

Срокът ни на производство обикновено е около 4-6 седмици и зависим от натовареността ни в производството. Начин на плащане: 50% аванс по банков път + 50% преди експедиция. Свържете се се нас на тел. 0898 461 913 за поръчка и ще съдействаме.


Всички модели барбекюта и чешми за градината, както и всички изделия, които произвеждаме в гр. Кресна, може да откриете тук...


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: