Поръчайте си безплатни мостри

Поръчайте си безплатни мостри

яну 18, 2023

Докосването до природния образец значително улеснява творческия процес в търсене на перфектното съчетание и идеалната комбинация.

Поръчайте си безплатни мостри от всички облицовки и настилки от естествен камък на Раймар.

Клиентите заплащат само цената на доставката от врата до врата на стойност от около 8лв. (за 1 пакет 20/30/10см с тегло до 1кг). Мострите са от нас! Работим с всички куриери. Ако предпочетете, доставката може също да бъде до офис на Еконт или Спиди по ваш избор.

Камъкът е като 5-те пръста на ръката. Всеки е различен и всеки е уникален, в което се крие красотата му и възхищението ни пред природата. Мострите и снимките дават обща представа заради геоложкия, естествен произход на материалите. Различия в цветовата гама, нюанси и характеристики на повърхността са възможни, вероятни и често препоръчителни. : ) Не е възможно да се контролират всестранната изразителност и природното проявление в плочите.

Изпратете ни име, адрес и телефон за контакт и обиконовено до 3 работни дни ще получите желаните от вас мостри.

Ако изберете повече мостри, цената на доставката ще се оскъпи в зависимост от теглото на пратката.

Свържете се директно с нас за всякакви възникнали въпроси на тел.: 0898 461 913 или 0898 461 867.

Благодарим ви и оставаме насреща!


Има няколко добри причини да поръчате безплатни мостри от естествен камък за облицовка и настилка:

  1. Визуализация на продукта - Безплатните мостри ви позволяват да видите камъка на живо и да си представите как ще изглежда във вашето пространство. Това ще ви помогне да вземете по-добро решение за избора на камък, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.
  2. Качество на продукта - Безплатните мостри ви дават възможност да оцените качеството на камъка преди да го закупите. Така можете да се уверите, че получавате висококачествен продукт, който ще е красив и устойчив.
  3. Сравнение на продуктите - Ако имате няколко опции за камък, безплатните мостри ви позволяват да ги сравните и да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.
  4. Намаляване на риска - Поръчването на безплатни мостри ви помага да намалите риска от грешка при избора на камък, което може да доведе до загуба на време и пари.
  5. Безплатен опит - Поръчването на безплатни мостри е безплатно, което означава, че можете да опитате различни опции, преди да вземете решение за закупуване на камък. Това ще ви помогне да изберете най-доброто решение за вас и вашия бюджет.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: