Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България

Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България

яну 26, 2023

Вече 30 години Раймар произвежда висококачествени градински изделия от естествен камък и обработва такъв за интериорни и екстериорни проекти. През всички тези години се стараем да отговорим на най-високите изисквания на нашите клиенти и да им предоставим възможности за избор, с които да превърнат дома и градината си в лично пространство на уют и хармония с природата.

Следвайки естествения ход на развитието и желанието да сме доверен партньор на всички, които ценят уникалната красота на камъка и неговата безспорна функционалност, допълнихме нашата дейност с това официално да представляваме международно утвърдената марка PIATRAONLINE в България.

Предизвикателството да дадем достойна територия на повече от 1500 артикула от естествен камък от цял свят, селектирани от водещ европейски доставчик, се допълва от вълнение до развием култура на онлайн потребление на такъв тип изделия.

Предизвикателствата на 2020 година ни показаха две важни неща, а именно, че домът ще продължи да бъде най-важният пристан за нашето съществуване, а голяма част от реалните ни нужди ще бъдат обезпечавани посредством онлайн услуги.

Ето защо иновативната платформа WWW.PIATRAONLINE.BG ще даде възможност на нашите клиенти да бъдат близо до света на естествения камък само с няколко клика и да осигурят на дома си материали, които освен с природната си красота, ще го облагородят с устойчивост, безопасност и надеждност.

 

Вярваме, че партньорството между Раймар и PIATRAONLINE ще даде на нашите клиенти:

  1. Достъп до истински генератор на вдъхновение в света на естествения камък в лицето на иновативната онлайн платформа piatraonline.bg.
  2. Още повече възможности за избор сред 1500 изделия от естествен камък за интериора, екстериора и ландшафта.
  3. Удобствата на онлайн търговията, която предоставя бърз достъп до широк кръг от артикули, техническата им спецификация и съвети за поддръжка, наред с реалните предимства за получаване на мостри на изделията, професионална консултация в хода на избор и доставка по куриер.
  4. Достъп до иновативни продукти като каменни тапети SKIN например, които навлизат на нашия пазар благодарение на утвърдения европейски доставчик ПИАТРАОНЛАЙН.
  5. Същият професионален и доверен консултант, който съдейства в процеса по избор, поръчка и доставка на материалите при най-високо ниво на експертиза и грижа за клиента.
  6. Гаранцията на международно утвърдена компания, доставчик на изделия от естествен камък в повече от 21 страни в Европа по отношение на разнообразната и качествената селекция на материали от цял свят.
  7. Полезна информация и разнообразие от интересни канали, в които ще говорим за съвременните тенденции в интериорния и екстериорния дизайн, както и ландшафтната архитектура, мястото на естествения камък в тях и най-вече ще адресираме нуждите на нашите клиенти от вдъхновение, решение и уют в дома.

   

  В унисон с ценностите на нашата дейност, а именно развитие на родното производство и насърчаване на българските традиции в обработка на камъка, ние в Раймар ще продължим да създаваме и развиваме изделията, които имат своето доказано присъствие в градината и дома. Но и ще обезпечим комфорта на нашите клиенти за още по-голям избор спрямо нуждите, естетиката и бюджетните възможности.

  Работим активно по изграждането на шоурум за продуктите на PIATRAONLINE на територията на Раймар в Кресна, за да преживеете вдъхновението и да се докоснете до естествена красота от цял свят. Защото най-силната марка е тази, която природата създава.

  При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: