Раймар отваря врати в София

Раймар отваря врати в София

сеп 14, 2023

Фирма Раймар, като водещ производител на градинско обзавеждане и обработка на естествен камък в България, с гордост обявява откриването на своя нов шоурум в столицата на страната, гр. София, ул. Борис Арсов 9 (партер). Този важен етап в развитието на компанията представлява значителна стъпка напред в усилията на Раймар да предложи по-достъпен начин за избор, осигурява удобство, визуализация и качество на обслужването.

Шоурумът ще представи не само продуктите на Раймар, но и ще бъде място, където клиентите ще могат да се запознаят и разгледат изключителните предложения на международната марка Пиатраонлайн. Това включва многообразни продукти от естествен камък: каменни мозайки, плочки за вътрешни и външни облицовки и настилки от естествен камък (мрамор, гранит, травертин и варовик), висококачествен гранитогрес за външни настилки от Италия, както и иновативните каменни тапети SKIN.

Откриването на шоурума в София, който обединява продуктите на Раймар и Пиатраонлайн, предоставя на клиентите несравнима възможност за изпълнение на техните визии за красиви и функционални вътрешни и външни пространства.

Важно е да се отбележи, че шоурумът на Раймар в София е представителство, което предоставя възможност за разглеждане и консултиране, но не позволява непосредствено пазаруване на място. За всички желаещи клиенти, процесът на закупуване продължава да бъде лесен и удобен чрез официалния онлайн магазин на Раймар или на място в производствената база в град Кресна. Доставките до адрес продължават да се изпълняват както досега с директен транспорт от гр. Кресна или от гр. Букурещ (за поръчките от Пиатраонлайн).

Откриването на новия шоурум в София е отражение на стремежа на Раймар да предостави на клиентите си по-добра достъпност и възможност за запознаване на продуктите от естествен камък в областта на градинското обзавеждане и изработката на изделия за облицовки, настилки, подпрозоречни первази, стъпала и декорация за градина. С мисията си да предоставя на клиентите качествени продукти и персонализирано обслужване, Раймар с нетърпение очаква всички посетители в работно време от понеделник до петък от 8:00 ч. до 17:00 ч. За допълнителна информация, моля, посетете уебсайта на Раймар на адрес www.raimar.bg или се свържете с тях на телефон +359 898 461 867 / 0898 461 913.

Откриването на шоурум на Раймар в София носи множество предимства за клиентите:

  • Лесен достъп: Клиентите в столицата и околните райони ще имат удобен и бърз достъп до широкия асортимент на продуктите на Раймар, без да е необходимо пътуване до град Кресна.
  • Визуализация и вдъхновение: Шоурумът предоставя възможност за визуално изживяване на продуктите. Клиентите могат да видят как се вписват във външния им екстериор, както и да се вдъхновят от различни дизайнерски решения.
  • Консултации и експертни съвети: Професионални консултанти на място ще предоставят съвети и информация за подходящите продукти за конкретните нужди на клиентите, като по този начин помагат за вземане на информирано решение.
  • Съчетаване на продукти: Клиентите могат да видят как различните продукти се съчетават и да получат идеи за това как да обзаведат и декорират своята градина или външно пространство.
  • Премиум качество: Раймар е известен български производител с високото качество на своите продукти. Шоурумът дава възможност на клиентите да оценят този качествен стандарт на живо преди покупката.
  • Информация за нови продукти: Шоурумът ще представя нови продукти и иновации на първо място, така че клиентите да бъдат в течение за последните тенденции в областта на градинското обзавеждане и естествения камък.
  • Спокойна обстановка: Посещението в шоурума на Раймар ще бъде приятно преживяване, като клиентите могат да се насладят на спокойна и релаксираща обстановка, която допълва целта им за създаване на хармонично външно пространство.
  • Социален аспект: Шоурумът създава възможности за срещи и споделяне на идеи с други ентусиасти на градинското обзавеждане и дизайн, което ще е вдъхновяващо и обогатяващо преживяване.
  • Организиране на събития, специално насочени към архитекти и дизайнери, които се интересуват от възможностите и приложението на естествения камък. Тези събития ще предоставят ценни знания и вдъхновение на професионалисти в областта на архитектурата и дизайна и ще им позволят да разширят своите познания и мрежа от контакти.

Допълнителното предимство на шоурума на Раймар в София е наличието на продуктите на най-големия онлайн магазин за естествен камък в България, ПИАТРАОНЛАЙН. Фирма Раймар с гордост е официален представител на марката Пиатраонлайн за България и предоставя уникалната възможност на клиентите да разгледат и изберат от богатата гама продукти.

По този начин клиентите ще имат възможността да изберат и комбинират различни материали и дизайни, съчетавайки с безкрайните възможности на най-големия онлайн магазин за естествен камък в България: Пиатраонлайн.

Фирма Раймар изразява благодарност към всички свои клиенти за тяхната подкрепа и вярва, че новият шоурум в София ще допринесе за удовлетворението и сбъдването на градинските им мечти и проекти за повече време навън и на открито.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: