С топла благодарност от Любимец

С топла благодарност от Любимец

яну 20, 2023

С благодарност от цялото семейство“ на наш клиент от Любимец дойдоха снимки на слънчев двор, на който достойно място е намерило Барбекю Стандарт от Раймар.

Всеки път се радваме на добрата дума и чувстваме, че пътуваме из цялата страна заедно с продуктите за нашите клиенти. И научаваме, че дините не са единствен символ на Общината, чийто плодородни земи и богат добив на плодове и зеленчуци я превръщат в естествен център на търговията в района.

Сигурни сме, че свежата сезонна храна е най-доброто решение за здравословно хранене на цялото семейство, точно както сме сигурни, че ароматът на вкусотии, приготвени на барбекю ще допълва самобитната атмосфера в Любимец.

Красиво и солидно, моделът Барбекю с рафт и плот Стандарт предлага допълнително удобство в приготвянето на храната благодарение на практичен заоблен плот и допълнителен рафт.  Облицовката на изделието е от естествен камък ръчно обработен от майсторите на Раймар, за да бъде уникално допълнение към атмосферата на всеки двор и градина.

Барбекю

Добра храна за щастливи семейства, качествени продукти от естествен камък, които ще служат вярно на поколения наред и възможности за развитие на малките населени места в страната – това е разковничето на нашата вяра и стимул да работим в подкрепа на местното производство.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: