"Винаги сте били коректни" - от Бургас

"Винаги сте били коректни" - от Бургас

фев 25, 2024

"Здравейте, благодаря за възможността за обратна връзка.

Това е една снимка след  ремонта, но всее още е строителна площадка, може би лятото след като наместим всичко ще изпратим.

Относно фирмата сме доволни на качеството и отношението.

Винаги сте били коректни и  насреща с отговор на нашите въпроси.

Очаквам това лято вече да можем да ползваме и барбекюто :)"

Благодарности за топлите думи и отделеното време! Оценяваме го много! Здраве и успехи от целия ни екип!


За външната настилка с неоформени, полигонални плочи:

Докоснете се до красотата на природата с нашите неоформени, полигонални плочи от висококачествен естествен камък - перфектното решение за вашата външна настилка. Съчетавайки в себе си рустикален дизайн и високоустойчивост, тези плочи се превръщат в идеалния избор за преобразяване на всяко външно пространство.

 

Нашият продукт ви предоставя възможността да създадете чудесна външна настилка. Полигоналната, неформална подредба на плочите добавя средиземноморски характер, а фугираната повърхност осигурява лесен монтаж и равна настилка, което прави нашия камък идеален за градини, дворове и пътеки.


Плочите от естествен камък са изключително издръжливи и устойчиви на външни влияния. С тях може да създадете естетично красиво пространство, което ще привлича възхищението на всички.


Специално фугирани, плочите предоставят не само красота, но и равна повърхност. Този подчертан дизайн съчетан с устойчивостта на естествения камък прави нашите плочи перфектен избор за всяко външно пространство.


Със специална обработка от импрегнатор за естествен камък, нашите плочи не само са устойчиви на влага, UV лъчи и екстремни температури, но и се поддържат лесно. Просто почиствайте с подходящи почистващи препарати за камък, за да запазите тяхната блясък и безупречен вид година след година.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: