Маса – Стандарт

SKU: 1/8/2: Цена за 1 брой с ДДС | VAT incl.
504 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на градинска маса Стандарт: 1/8/2
Видове размери: вис.: 71см/ шир.: 80см/ дълж.: 130см
Тегло: 150кг
Опаковка: Пале
Цена: 504лв. с ДДС за 1бр.
504.00 лв
Маса – Стандарт 1
504 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 150кг
Цена на транспорт до адрес в България 110лв. за 1 палет с нест. размери до 1т + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (LTP или АКЕМИ) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък "Без петна" (LTP или АКЕМИ)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект" (LTP или АКЕМИ)

В СЪРЦЕТО НА ВСЯКО СЕМЕЙСТВО

Празнуваме като се съберем около масата, защото трапезата е олтар в дома на българите.

Семейството е всичко и както казва Никола Анастасов: „Живеем да се радваме един на друг.“

Масата е центърът на веселието и споделеното време, затова е важно да е здрава, стабилна, надежда и красива, а това е много лесно за постигане, когато е каменна. Серията Стандарт разкрива най-категоричните си предимства и при този артикул.

 


Красива практичност и лесен монтаж

 

Масите от Раймар са от стоманобетон – „тежащи“, солидни и неразрушими. Облицовката от естествен камък е красиво майсторско изпълнение с ръчно шлайфана повърхност. Нежната грапавина на камъка е обаятелна и автентична.

Важно условие да монтирате правилно и лесно масата е площадката. Тя трябва да бъде стабилна и нивелирана. Масата се сглобява от 3 елемента: плота на масата + 2 бетонни хиксообразни крачета, които се фискират с метален елемент и болтове.

Преоткрийте здравината и красотата на естествения камък, вградени в градинската маса, защото резултатите с природни материали са винаги сензационни.

 


Нашите полезни съвети

 

Вашата солидна каменна маса заслужава и също толкова солиден партньор, за да я допълни в нейната красотата и функционалността. Каменните пейки Стандарт са създадени точно с тази цел. За празника и за делника, тяхното присъствие в дворното пространство ще бъде трайно и ще изкушава да се сподели.

 

Чистият двор, пътека в градината или площадка под каменни изделия за обзавеждане или декорация, изискват качествена настилка. А когато всички тези елементи са в синхрон вече имаме стандарт за красота в откритите пространства на дома.  Тротоарни плочки серия Стандарт, поръчани заедно с основното изделие поставят основата на един качествено нов и пълноценен живот в градината.

 

Ако желаете да импрегнирате допълнително повърхността на масата срещу попиване на вода и мазнини, използвайте висококачествения препарат на немската фирма Акеми. Това е изключителен импрегнатор за камък „Без петна“  на основата на висококачествени органични вещества, безопасен за хранителни продукти (проверено от LGA Нюрнберг). Една опаковка от 250мл ще е напълно достатъчна.

импрегнатор за плот

 


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.