Скара с тава „Кресна“ ИНОКС 53/36/9,5см

SKU: 3/1/45: Цена за 1 брой | VAT incl.
214 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на Скара с тава „Кресна“ ИНОКС 53/36/9,5см: 3/1/45
Видове размери: Външни размери: 53/36/9,5см 
Пръчките на скарата са ИНОКС ф8мм. Дебелината на металната ламарина на тавата е 1,2мм.
Тегло: Един комплект скара с тава 53/36/9,5см е с тегло: 8кг

Опаковка: Пакет
Цена: 214лв.
Отзиви от наши клиенти:
214.00 лв
Скара с тава „Кресна“ ИНОКС 53/36/9,5см 1
214 лв
Наличност В наличност
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Опаковка Пакет
Единично тегло 8кг


Моделът „Скара с тава модел „Кресна“ ИНОКС се състои от иноксова решетка с дръжки и крачета + пасваща по размери тава (пепелник) за въглищата.

Комплектът е супер практичен аксесоар за барбекютата. С помощта на дръжките скарата много лесно се изважда и връща в пепелника след като жарта е готова.

Тавата (пепелникът) също има дръжки, което значително улеснява почистването на барбекюто от остатъчната пепел след печене. Тя е метална (не е иноксова) и е боядисана с черна боя за желязо. Да се пази от вода.
Благодарение на страничните отвори на тавата, огънят не се задушава, а спокойно си гори и дърпа въздух. Скарата е с подходящи размери за всички модели барбекюта производство на Раймар, с изключение на моделите: Мини и Малко барбекю с плот.

Препоръка за употреба: Преди печене скарата трябва хубаво да се почисти и обгори на висока температура. Да се съхранява на сухо и закрито място.

Остатъчната жар да не се гаси с вода, а да се остави да изгори, за да не се получат изкривявания на метала заради голямата разлика в температурата.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.