"Истинска прелест!" - oт село Копринка

"Истинска прелест!" - oт село Копринка

апр 17, 2024


"Истинска прелест!" - от село Копринка"

Нашите клиенти ни зарадваха с чудни пролетни снимки на своя градински кът, за който избраха комбинация от  малко барбекю Стандарт и градинска мивка с циментово корито Стандарт - двата най-търсени наши модела градински изделия, които се вписват чудесно във всяка една градина.

Градинските изделия се сглобяват лесно с малко помощ от приятели и могат да бъдат позиционирани като централен акцент в градината или пък аранжирани под ъгъл според възможностите на вашето пространство и вашите предпочитания.

Можете да увеличите своята площ за кулинарни изяви, добавяйки и градински плот Стандарт.

Всеки двор, всяка градина се нуждае от кът, в който през лятото да се събираме със семейство и приятели и да споделяме насладата от топлите вечери и вкусната храна. Нашите изделия са изработени от естествен камък и допринасят за атмосферата на хармония с природата. Те са изключително здрави и можете да разчитате на тях дълги години след закупуването им. Естественият камък е издръжлив материал, който може да издържи на всякакви атмосферни условия. Той е устойчив на високи и ниски температури, UV лъчи, влага и вятър, което гарантира дълготрайна и надеждна употреба през цялата година.

Кухненският кът от естествен камък от серията Стандарт е лесен за почистване и поддръжка. Повърхността му е гладка и неабсорбираща, което прави почистването на петна и замърсявания лесно и бързо. Препоръчваме да импрегнирате своите градински изделия след монтажа използвайки импрегниращи продукти за естествен камък. След това ежедневното почистване е лесно и бързо като просто използвате топла сапунена вода и мека кърпа за почистване. Така, вашият кът ще бъде като нов дълги години. 

Откривайки тайнствените пътеки на връзката с природата, се наслаждаваме на безценни моменти на умиротворение и наслада. В този свят на естествената красота, всеки един детайл играе роля в създаването на идеалната атмосфера за изживяване на вълнуващи мигове. 

Барбекюто и градинската мивка от серия Стандарт са облицовани с комбинация от пясъчно-златист и сиво-син гнайс от нашите каменари, които с внимание към детайла изработват всяко изделие. 

Този комплект от естествен камък е повече от просто функционално оборудване за градината - той е приказка, която се развива с всеки един миг, споделен сред природата. Съчетавайки красотата на камъка с удобството на външния кухненски кът, този комплект отваря врати към изключителни приключения и изживявания, които ще останат в сърцата и спомените ни завинаги.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: