Малко барбекю Стандарт

SKU: 1/1/1 : Цена с ДДС за 1 брой | VAT incl.
944 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на малко барбекю (външна камина за градина) серия Стандарт: 1/1/1
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 100см / дълб.: 60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см.
Тегло: 640кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
Цена: 944лв. с ДДС за 1бр.
Отзиви от наши клиенти:
944.00 лв
Малко барбекю Стандарт 1
944 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Размери на барбекютата 100/60/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 67/42см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 600кг
Цена на транспорт до адрес в България 89лв. за 1 европалет до 750кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Черно термоустойчиво лепило КАЛОФЕР (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

Събирателен център на всеки грил празник


Градинското барбекю от серия Стандарт е възхитително изделие от естествен камък – външна камина за печене на скара, на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко месо или шашлъци със зеленчуци и още много други.

Това го превръща в притегателен център както за семейството и гостите, така и за миговете на качествено прекарано време на открито в компанията на ароматна храна.


Важно е да знаете, че малкото Барбекю – Стандарт е:

  • с горивна камера от огнеупорни, керамични тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • от армирани модули от бетон и облицовани с истински естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • за външна употреба навън и на открито;
  • с панели, подредени върху евро палет за удобен и възможен транспорт с доставка чрез куриер;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.


Цената е за 1бр. барбекю. Акесосарите, вратичката, въздуховодите, мивката не са включени в цената.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекю малко – Стандарт се използва за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалване и експлоатация трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара/ решетка и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене трябва да се избягва обилно гасене на огъня с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Конструкцията от модулни панели позволява лесния транспорт и сглобяване на изделието. Приблизителното време за монтаж от 2-3 начинаещи е 2-3 часа. Достатъчно е да следвате подробната инструкция за монтаж, която ще получите с барбекюто и е достъпна на нашия сайт.

 

Важно условие да монтирате правилно изделието е да обезпечите стабилна, добре подравнена и нивелирана площадка. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. За този модел са ви необходими 10 кг лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие, за да спестите време и решите въпроса с нивелираната площадка по барбекюто по възможно най-добрия начин. Тротоарните плочки Стандарт са най-подходящото като стил и устойчивост решение спрямо този вид каменно барбекю. Плочките с вграден естествен камък, ръчна изработка от сръчните ръце на нашите майстори, придават обособеност на отделни кътове от двора или на цялото външно пространство, ако ги изберете като настилка.

 

За удобство и радост на цялото семейство, и в унисон с барбекюто от серия Стандарт, можете да допълните градинското си обзавеждане с каменна маса с две пейки. Тогава и сервирането на храната е решено, и почивката обезпечена. Пълен синхрон в стила на обзавеждането, дълъг живот и непреходна красота ще радват поколенията у дома дълги години.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.