"Много Ви благодаря. При нужда с удоволствие бих отново Ви потърсил!" - от Сливен

"Много Ви благодаря. При нужда с удоволствие бих отново Ви потърсил!" - от Сливен

май 22, 2024


"Много Ви благодаря. При нужда с удоволствие бих отново Ви потърсил!" - от Сливен


Радваме се, когато плочите, изрязани по размер от нашите майстори в Кресна, се превърнат в красиво и функционално интериорно или екстериорно решение. Нашият клиент от Сливен избра за външното стълбище на сграда - Медицински център - термолющен гранит Артико и изборът му много ни допадна. Стълбището определено се е превърнало в акцент от екстериора, като с дискретния си и елегантен сив цвят допринася за едно изчистено и модерно усещане. Изпълнението на самото стълбище ни впечатли със своята прецизност. 

Сивият гранит Артико е перфектен материал за всякакви интериорни или екстериорни проекти. Този вид гранит е много здрав, в стандартен модерен гранитен цвят.

Основата е сива, като при термолющената повърхност типичните черни точки са много слабо изразени, бледнеят и плочите по-скоро белеят.

За външна настилка и екстериорни стъпала са подходящи горените/ термолющени плочи, защото не се пързалят.

Гранитните рязани-по-размер плочи са с многостранно приложение: за външна настилка, за подпрозоречни первази, за гранитно външно стълбище, за прагове пред вратите, или за фасадна облицовка.

Можете да комбинирате с полираният гранит Артико, който е подходящ за подпрозоречни первази, чела, плотове.


Питайте ни, изпратете ни вашите размери и ние ще отговорим с остойностена спецификация, цена на транспорт и срок на изпълнение. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси..


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: