Артико | Плочи по размер от полиран сив гранит 1,8см

SKU: 9/1/65 : Цена за 1кв.м
117.6 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер: 9/1/65
Видове размери: По размери, зададени от клиента. Дебелината е 1,8см.
Тегло: 55-60 кг/ кв.м
Опаковка: Дървена каса
Цена: Цената на первази или стъпала (отрязани по размер плочи) зависи от размерите/ квадратурата и обработката, зададени от клиента. Дебелината е 1,8см. Обработката на повърхността е полирана.
117.60 лв
Артико | Плочи по размер от полиран сив гранит 1,8см 1
117.6 лв
Наличност По предварителна заявка
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Размери на плочите Рязани по размер плочи
Макс. тегло на пале Каса: 10-12кв.м = 750кг
Повърхност Полирана
Естествен камък Артико


Сивият гранит Артико е перфектен материал за всякакви интериорни или екстериорни проекти. Много здрав, в лъскав и модерен сив цвят. Основата е сива със силно изразени черни точки при луксозната полирана повърхност (полирането е процес, при който цветовете се задълбочават и изпъква цялата красота на природния рисунък, създаден през последните хиляди години).

Гранитните плочи са с многостранно приложение: за подпрозоречни външни или вътрешни первази, за гранитни стълби, за прагове пред вратите, за кухненски плотове, за фасадна облицовка.

Стълбище от сив гранит е неизлизаща от модата класика: по-често срещана в обществени проекти, отколкото в частни, защото гранитът е много устойчив и лесен за поддръжка материал. Лускозната полировка вдига статуса и потапя в модерна и първокласна атмосфера.

Веднъж, когато стълбите са изляти от бетон и правилно оразмерени, полагането на готовите, изрязани-по-размер плочи върви много бързо. Монтажът и лепенето на готовите стъпала и чела улеснява изключително много майсторите. 

Питайте ни, изпратете ни вашите размери и ние ще отговорим с остойностена спецификация, цена на транспорт и срок на изпълнение. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Научете тук: Как да получа оферта?


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.