"Не очаквах да получа продукт, изпипан до съвършенство!"

"Не очаквах да получа продукт, изпипан до съвършенство!"

мар 21, 2024


"Здравейте, Раймар! Благодаря Ви, изделията са прекрасни. Не очаквах, че ще получа продукт, който е изпипан до съвършенство. Горда съм, че бях ваш клиент. С радост Ви рекламирам на приятели и познати.

Поздрави и бъдете здрави!" - ни пише наша клиентка от град Брезник, поръчала градински сет Стандарт.

Истински се радваме на подобни емоционални думи, защото и ние влагаме много емоция в нашите градински изделия и когато ги видим монтирани във вашата градина, в тон с цялостната атмосфера на пространството, сме щастливи и доволни от добре свършената работа.

Нашата клиентка от Брезник е избрала за своя сет комбинация от: средно барбекю Стандарт, градински плот с рафт - Стандарт и градинска мивка с алпака корито Стандарт. Към тях е добавила своя почерк посредством дървените елементи. Цялостният вид на градинския сет наистина се отличава със своята визия. Поздравления! 

Когато поръчвате градински сет за вашата градина, заедно с вас обмисляме подредбата на отделните елементи и обръщаме внимание на всеки детайл. Елементите от сета - мивка, плот и барбекю можете да подредите според вашите нужди и пространство. Ако имате въпроси, ние сме на линия, за да съдействаме!


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: