Средно барбекю Стандарт

SKU: 1/1/2
1010 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер: 1/1/2
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 120см/ дълб.: 70см
Размерите на горивната камера са: шир.: 82см/ дълб.: 48см.
Тегло: 720кг
Опаковка: 1бр. Средно барбекю Стандарт се опакова върху 1 европалет с размери 120/80см с височина 130см.
Цена: Стандарт: 1010лв. с ДДС
1010.00 лв
Средно барбекю Стандарт 1
1010 лв
Наличност Със срок на производство 1 месец
Серия облицовка Стандарт
Размери на барбекютата 120/70/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 82/48см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Единично тегло 720кг

ЗЛАТНАТА СРЕДА В СТАНДАРТА

 

Солидност в оптимален размер, това е средното барбекю от топ серията Стандарт.

Красотата на естествения камък, ръчно рисуваната фуга, широкият и удобен плот, пространството за съхранение на въглищата, всичко това е част от възхитителната природа на това каменно барбекю, което ще е притегателен център за семейството и неговите гости в празнични и делнични дни.

Важно е да знаете, че средното барбекю от серия Стандарт е:

  • с горивна камера от огнеупортни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон, облицовани с истински естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за лесен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с  подробна Инструкция за монтаж.

Цената е за 1 брой барбекю. Мивката не е включена в цената.Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Панелната конструкция на изделието позволява удобен транспорт и бърз монтаж за приблизително 3 – 4 часа от 2 – 3 начинаещи. Подробната инструкция допълнително улеснява процеса. Важно условие да монтирате правилно и лесно вашето барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимото количество е 10 кг за този конкретен модел. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Фугирайте и почистете добре. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка бързо, умно и в удачна комбинация.

 

Често пренебрегваме факта, че обилните угощения с приятели водят и до големи количества отпадъци. Естетите, които държат на едностилието в градината ще изберат практичните кошове Стандарт, които са с облицовка от естествен камък в пълен синхрон с барбекюто от серия Стандарт. Всеки кош е оборудван с метален вътрешен контейнер за лесно почистване и поддръжка. Ето как с три изделия от естествен камък дворното пространство става обособено, красиво и практично.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.