Нова баня с каменни тапети SKIN в София, кв. Лозенец

Нова баня с каменни тапети SKIN в София, кв. Лозенец

апр 10, 2024


Искате чисто нова баня, но не ви се занимава с къртене и майстори? Има лесен и много ефектен начин това да се случи с каменните тапети SKIN (тънък, гъвкав, естествен камък).

Вече започнахме да получаваме снимки на проекти на наши клиенти с каменни тапети SKIN и се наслаждаваме на творчеството и сръчността, които седят зад всяка една преобразена стена, фасада или баня. В случая клиентът е облицовал банята си с тапети Калифорнийско злато.

Каменните тапети са най-лесния начин да внесете красотата на природата във вашата баня. За техния монтаж не се нуждаете от тежки укрепващи конструкции и можете да ги залепите директно върху старите плочки. Предлагат се в 16 разцветки, като размерът на плоскостите е: 122см х 61см.

Нужно е само да измерите квадратурата, която искате да покриете, а след това да разкроите платната и да изрежете с флекс с диск за камък по желания размер. Винаги работете от задната част на тапета, за да не нараните повърхността.

За външна употреба и мокри помещения използвайте лепило: ФЛОР и УОЛ Полимерно бяло лепило SOUDAL FIX ALL (кофа) 4кг. Намажете гърба на тапета с лепило и го разнесете с назъбената 3мм-маламашка. Разходната норма е около 1кг лепило за 1кв.м. Когато цялата повърхност на стената е намазана на гребен с лепило ФЛОР и УОЛ Полимерно бяло лепило SOUDAL FIX ALL (кофа) 4кг. , то осигурява водоустойчивост, защото освен лепило е и уплътнител. Хидроизолацията е препоръчителна при външна, фасадна облицовка и в мокри помещения.

Импрегнирайте каменните тапети SKIN след поставянето им, като внимавате за изцапване с лепило и фугираща смес по време на монтажа и останалите манипулации.

Препоръчително е еднократно намазване с импрегнатор в интериорни пространства и поне 2 намазвания във външна среда и мокри помещения.  

1 литър импрегнатор е достатъчен за приблизително 30 кв.м при нанасяне на един слой.

Очакваме още снимки с каменните тапети, за да се вдъхновяваме взаимно.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: