ФЛОР и УОЛ Полимерно бяло лепило SOUDAL FIX ALL (кофа) 4кг

Топ
SKU: 120137 | Цена за 1бр. | VAT incl.
81.6 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на полимерно лепило ФЛОР И УОЛ ХАЙ ТАК ФИКС ОЛ от белгийския производител СУДАЛ (SOUDAL)120137
Видове размери: 30/20/20см
Тегло: Разфасовка от 4кг
Цена: 81,60лв. за 1 кофа
81.60 лв
ФЛОР и УОЛ Полимерно бяло лепило SOUDAL FIX ALL (кофа) 4кг
81.6 лв
Наличност В наличност
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Опаковка Пакет
Единично тегло 4кг

Fix ALL Floor & Wall

Хибрид-полимерно бяло лепило за подове и стени


Готово за употреба висококачествено гъвкаво лепило с високо начално захващане. Базирано на SMX полимерна технология, Fix ALL Floor & Wall е високоефективно лепило за залепване на цялата повърхност, подходящо за хоризонтални и вертикални повърхности. Адхезия без грунд върху повечето строителни материали, както порести (напр. естествен камък и др.), така и непорести. Предлага се в кофа от 4 кг.


Най-ефективен вариант за монтажа на големи повърхности (интериор и екстериор) с тънкия, гъвкав камък "Каменните тапети SKIN" е това лепило в насипно състояние в опаковка кофа 4кг Уол и Флор. В този случай лепилото се нанася по цялата повърхност с шпатула B3 (3mm) или на гърба на тапета, или само на стената. Разходната норма е средно 1кг за 1кв.м. Препоръчваме този начин на лепене за екстериор и мокри помещения.

Препоръчваме също полимерното лепило ХАЙ ТАК за монтажа в интериор за обличане на повърхности с каменните ни тапети SKIN. Предимствата му са супер лесната употреба с обикновен силиконов пистолет. По вертикала са поставят линии през 10см или на стената, или на гърба на тапета, след което каменният фурнир се притиска с гумен валяк. Не трябва да останат въздушни джобове. Разходната норма е приблизително 1 флакон за един 1 лист тапет.

Цветът на лепилото Флор и Уол, както и на флакон ХАЙ ТАК е бял. Ако се притеснявате, че ще изцапате лицевата част на тапета по време на монтажа, Ви препоръчваме да използвате прозрачното лепило КРИСТАЛ, което е също приложимо и с подходящи лепителни свойства. Разходната норма е приблизително 1 флакон за един 1 лист тапет.


Приложения


Еластомерно залепване на много видове листови материали върху стени и подове - плочки, иноксови плоскости, ламели, дървени ламперии, мокетни плочи, облицовки от естествен камък, PVCu хигиенични облицовки. Не е необходимо смесване или грундиране. Може да се използва върху влажни и трудни основи, хоризонтално или вертикално.

 

 

Характеристики

·       Не е необходимо смесване (еднокомпонентно лепило)

·       Лепило за цялата повърхност

·       Дори подходящо за мокри и влажни повърхности

·       Устойчиво на мухъл

·       Практически без мирис

·       Не оставя петна върху порести основи (напр. естествен камък, мрамор и др.)

·       Идеално за санитарни приложения

 

Инструкции

Нанесете лепилото с помощта на мистрия под ъгъл 60° върху основата. Температура на нанасяне: +5°C до +35°C.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.