"Повече от доволни сме!" - от Драгалевци, София

"Повече от доволни сме!" - от Драгалевци, София

апр 27, 2024


"Здравейте, прекрасна фирма, повече от доволни сме, поръчката ни пристигна в деня в който се уговорихме и много добре опакована, момчето я разтовари на място което поискахме, камъните бяха това което поръчахме и най важното от всичко е, че не са начупени, много сме доволни. Пожелаваме успех и много усмихнати клиенти. Весели празници, а ето и снимки и да, забравих - препоръчах ви на много приятели." - от Драгалевци, София.

Много се зарадвахме на това сърдечно послание от наши клиенти от Драгалевци, както и на снимките, които ни изпращат. Сътворили са един истински оазис на спокойствието със средиземноморски привкус под полите на Витоша. 

С обли бели камъни от мрамор Тасос можете лесно да внесете морско настроение в градината, където и да се намирате. Те се предлагат на чували от 25 кг и в опаковка бигбег - на тон.

Фракциите са 1-3 см, 3-6 см, 6-10 см и 13- 25 см.

Подходящи са за алеи, градинки, цветни лехи, кашпи, ограничителни ивици, акценти, бордюри, алпинеуми и езерца. 

Съвет: Под камъните наложете агротекстил или агрофибър за защита срещу плевели. Те пропускат вода, не гният и са химически инертни, не увреждайки почвата.

Ориентировъчни разходни норми в килограми за покритие на 1 кв.м площ:

От фракция
с размери:
За покритие на 1кв.м с дебелина около 3-4см са необходими:
1-3см :50кг
3-6см :85кг
6-10см :

120кг

Сега е сезонът, когато съвместно с Природата можете да сътворите градината на мечтите си и да и се наслаждавате дълги месеци напред. Доставяме с куриер в цяла България, свържете се с нас!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: