Бели камъни в чувал (25кг)

SKU: 2/12/19: Цена на 1 чувал | Price per bag | VAT incl
126 лв
12.60  Цена 1 м.ед. лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на бели овални камъни от мрамор Тасос: 2/12/19
Видове размери: Фракция: 1-3, 3-6, 6-10 см
Минимално количество на поръчка за бюджетен палетен транспорт: 10 чувалчета
Тегло: 25кг в 1 чувалче 
Опаковка: Найлоново чувалче върху 1 европале е  с размер 120/80см с височина 120см.
Цена: 12,60лв. с ДДС за 1 чувалче от 25кг за всички размери
Отзиви от наши клиенти:

12.60 лв
Бели камъни в чувал (25кг) 1
126 лв
Наличност В наличност
Материал Мрамор
Цена/ Мерна единица Цена за 1 чувалче
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Опесъчена (тъмбъл)
Естествен камък Тасос
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Белите овални камъни са от бял мрамор Тасос 1-во качество: обли и съвсем бели.

Декоративните бели камъчета имат много голямо разнообразие на дизайн и приложение – както за декорация, така и за подова външна настилка.

Минимално количество на поръчка за бюджетен палетен транспорт: 10 чувалчета

Употребата им носи нова текстура и цвят в градината, като общото визуално впечатление е на чистота и средиземноморска хармония.

С белите овални камъчета се запълват бързо, лесно и красиво празни пространства, които иначе са трудни за поддръжка. По този начин дворът ще се преобрази по един впечатляващ и очарователен начин.

Много клиенти предпочитат речни камъчета също за мулчиране на цветя и растения, за да се избегнат плевене и поливане. Те са напълно безопасни за стъпване по тях, заради опесъчените им обли и гладки форми. Настилката от речни камъчета също е практична заради дренажните си и водопропускливи свойства. Поддръжката е само с метла и гребло за листа. Най-ефективният начин за освежаване на искрящо белия цвят е чрез минаване и измиване с градинска водоструйка.

Съвет: Под камъните наложете агротекстил или агрофибър (мулчираща ПВЦ мембрана) за защита срещу плевели. Този вид подложка пропускат водата, не гният и са химически инертни, не увреждат почвата.

Ако е необходимо по-голямо количество от белите камъни, възползвайте се от доставката на тон в голям чувал бигбег на по-изгодна цена. Поръчайте си с доставка до адрес тук...

Използвайте въображението си и приложете творчество в украсата на личното си скъпо място навън и на открито!

Съвет: Как се почистват белите камъни?
Изпробвана рецепта е напръсвкане на камъчетата обилно с пръскачка с щадящ околната среда препарат за безконтактно измиване (от автомобилната индустрия). Всякаква прах ще падне и след това се минават с водоструйка. Резултатът е отново искрящо бели камъчета, радващи окото.

Предлагаме следните размери фракции бели камъни:

  • 1 – 3см
  • 3 – 6см
  • 6 – 10см
  • 13 – 25см.

Минимално количество за поръчка чрез куриер: 10 чувалчета.

Белите камъни с размери 8-13см и 13-25см се предлагат само на тон в опаковка голям чувал „бигбег“ в опаковка от 1 или метална каса.

Ориентировъчни разходни норми в килограми за покритие на 1 кв.м площ:

От фракция
с размери:
За покритие на 1кв.м с дебелина са необходими:
1-3см :50кг
3-6см :85кг
6-10см :120кг


Препоръчваме в ландшафтната декорация белите камъни да се комбинират с овални камъчета от истински ГРАНИТ за още повече стил, устойчивост и природна красота.
Вижте какво споделяте с нас:

„Здравейте! Много съм доволна от вашия продукт. Препоръчала съм Ви на всички мои познати и приятели. Екстериорът ни все още не е напълно готов, но ето някои снимки от мен.

Благодаря Ви за коректното отношение и бързата доставка!“

Клиенти от Берковица„Здравейте, с удоволствие ще дам своята обратна връзка.
Останах много доволна от Вашата услуга – първо ме привлече цената, която беше по-атрактивна от конкурентите Ви. След това ми направи впечатление любезното и професионално обслужване с грижа за клиента, бързата доставка и накрая качеството на камъните. Със сигурност бих Ви препоръчала на приятели и бих споделила с тях изброеното по-горе. Удоволствие е да се работи с Вас.“

Клиенти от София


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.