Професионализъм с MINA'S DESIGN

Професионализъм с MINA'S DESIGN

ное 14, 2023

Радваме се да споделим за успешния ни начин на работа и колаборация с интериорния дизайнер Мина Цонева (Mina's Design). Обичаме да работим с вдъхновени хора. Вижте какво проповядва Мина:


Вие заслужавате най-добрия живот и най-добрия дом - атмосфера и среда, където да се чувствате оптимално, да сте спокойни и щастливи - да се прибирате с желание у дома, да си почивате и да се зареждате.


Задължително последвайте Мина и във фейсбук за супер полезни знания и интересно съдържание ето тук... Потърсете я също за всякакъв вид консултация за интериорен дизайн. Гарантираме, че ще останаете много доволни.

Винаги насърчаваме търсенето на уникални материали за проектите на дизайнерите и архитектите. С радост съдействаме на професионалистите, които са вдъхновени от природата и изследват усещането за естественост в интериорния дизайн.

Първата поръчка на Мина беше за каменни стъпки за пътека в градината. А втората за облицовка от естествен камък за декорация на стена в дневната.

Клиентите ни използваха каменните ни панели с размери 15х60 см от "Златно-ръждив" гнайс. Стената с камък придава на дневната стил и топлина и я отличава с оригинален дизайн с ритъм и повтаряемост. Поздравленията и адрмирациите са за проекта на Мина Цонева (Mina's Design)!

Идеята за пътека от японски стъпки имаше за цел да съчетае естествената красота на камъка с неговата функционалност за пълноценна хармония в градината.

Работата с интериорни дизайнери и ландшафтни архитекти е също голямо вдъхновение и за нас като производител и доставчик на облицовки и настилки от естествен камък. Те разбират как да съчетаят различни материали, форми и цветове, за да създадат хармонични и функционални обекти. Тясното ни сътрудничество ни помога да предоставим качествени и иновативни решения на своите клиенти.

Интериорните дизайнери и ландшафтните архитекти работят в различни сфери и трансформират всякакви пространства, включително жилищни, търговски, хотелиерски и обществени сгради и съответното външно оформление. Това означава, че имат разнообразни изисквания за материали, както и за различни видове естествен камък.
Те търсят уникални и персонализирани решения, които отговарят на специфичните изисквания на клиентите им. Като доставчик и производител на естествен камък, ние можем да предоставим разнообразие от материали и финиши, които са в синхрон с тези индивидуални и специфични критерии.

Сътрудничеството с интериорни дизайнери и ландшафтни архитекти ни довежда до дългосрочна и взаимно полезна колаборация. Като партньори, изграждаме доверие и успяваме да допринесем за проекти, които радват български семейства всеки ден.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: