Стъпка по стъпка към мечтания дом

Стъпка по стъпка към мечтания дом

яну 20, 2023

Стъпка по стъпка или само нагоре по стъпалата към мечтания дом.

Промяната понякога е дълъг процес, но резултатите си заслужават усилията. В това ни убеждават снимките на нашия клиент от София, с когото повече от година вървим по пътя на голямата промяна в интериора и екстериора. И виждаме как се оформя един дом, едно огнище за ценители на естествените материали.

Камъкът среща дървото във фасадните и вътрешни решения в завършена концепция с усещане за модерна и уютна къща.


За красотата на рамките на прозорците и шапките на терасите допринася варовикът Враца, който нашите клиенти смело избират, именно защото е един от най-широко използваните естествени камъни за целта. Известен със своята приспособимост към всякаква среда и топъл хомогенен цвят, камъкът перфектно се е вписал в интериора и екстериора тук.

„Много хубаво стана. Наистина супер. Ето и последните стъпала, ползвайте снимките, за да показвате как изглежда.“

Ползваме снимките с удоволствие, а удовлетворението на клиента ни се усеща. Мекотата на вътрешните пространства пък се подчертава от любимия травертин Лате, за когото често говорим, просто защото често е част от избора на нашите клиенти. Комплексната текстура и неподправени десени на този естествен камък придават на стъпалата в дома онова приканващо усещане да се прибереш при любимите хора.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: