Лате | Плочи по размер от полиран травертин 2см

SKU: 9/1/42 | Цена за 1кв.м
216 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на рязани по размер плочи от полиран травертин Лате: 9/1/42
Видове размери: Плочите са с размери, зададени от клиента. Дебелината е 2см.
Тегло: Около 50-60кг за 1кв.м
Опаковка: Здраво укрепени в дървена каса.
Цена: Цената на первази или стъпала (отрязани по размер плочи) зависи от размерите/ квадратурата и обработката, зададени от клиента. Обработката на повърхността е полирана.
216.00 лв
Лате | Плочи по размер от полиран травертин 2см 1
216 лв
Наличност По предварителна заявка
Материал Травертин
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Размери на плочите Рязани по размер плочи
Макс. тегло на пале Каса: 10-12кв.м = 750кг
Повърхност Полирана
Естествен камък Лате


Полираният травертин Лате се вписва отлично както в съвременни, така и в традиционни обстановки.


При обработката "Полиране" на повърхността целият път на водата се вижда в красива и уникална картина на всяка плоча. От гледна точка на формирането в продължение на хиляди години, травертинът се пада някъде по средата между варовика и мрамора. Структурата му е повлияна от минералните елементи, донесени от подземни извори и реки. 


Травертинът Лате е обожаван заради комплексната си текстура, естествените десени, изрисувани от вариациите в цвета на камъка и деликатните извивки и форми, които е запечатал. Плотът от травертин трансформира и най-семплата кухня в елегантна картина, на която се възхищаваш всеки път.


От полиран травертин Лате ние изработваме изрязани плочи по зададени размери от клиента за подпрозоречни външни и вътрешни первази, стъпала, шапки на тераса, както и плочки за облицовка на интериорни и екстериорни стени.


Изпратете ни вашите размери и ние ще предложим остойностена спецификация според количеството на поръчката, както и транспорт до адрес.
Пример за изключителен дизайнерски лукс е интериор на дневна от травертин, при който стените, пода и камината са облицовани с красивия камък.
Пространството изглежда едновременно флуидно – травертинът е обгърнал всичко и нищо не спира погледа на наблюдаващия – и масивно, сякаш целият интериор е издялан от един огромен къс камък.
Фината игра между монохромния и естествен цвят и текстура придават на едно такова пространство изключително усещане за стил и разбиране за дизайн, но също така и деликатно доловими приветливост и уют.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.