Страхотно решение за облицовка на колона!

Страхотно решение за облицовка на колона!

мар 12, 2024

Много се зарадвахме на снимките, които наш клиент ни изпрати от своята къща, където е намерил чудесно приложение на един от най-популярните наши продукти напоследък - каменни тапети SKIN. За своя проект клиентът ни е избрал цвят "Медно злато". В топлата, медна гама, този тапет придава едно достолепно очарование на интериора. В случая, тапетите са използвани за облицовка на колона, разделяща хола от трапезарията и по този начин колоната се превръща в акцент в това пространство, който привлича погледите и същевременно улеснява визуалния преход между двете жилищни зони.

Каменните тапети SKIN се предлагат в 16 различни разновидности и всяка плоскост е с размер 122х61 см, като цветовата гама варира от по-светла към по-тъмна с вариации по отношение на шарки, отблясъци и цветове. Тапетите са уникален начин да внесем каменни елементи в нашия дом без много ремонтни дейности, с лекота и малко сръчност. Монтират се много лесно с помощта на полимерно лепило. Разбира се, първо трябва да вземете точни мерки и да оразмерите, като ако има нужда, можете да отрежете тапетите с ъглошлайф/флекс с диск за камък.

Ще се радваме да видим още проекти, изпълнени с каменни тапети SKIN, защото сме убедени, че въображението ви е безгранично, а каменните тапети SKIN определено са продукт, с който възможностите за приложение са стотици.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: