ХАЙ ТАК Полимерно бяло лепило SOUDAL FIX ALL (флакон) 290мл

Топ
SKU: 119381 | Цена за 1бр. | VAT incl.
12 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на полимерно лепило ФИКС ОЛ ХАЙ ТАК от белгийския производител СУДАЛ (SOUDAL)119381
Видове размери: 30/10/10см
Тегло: Разфасовка от 290мл
Цена: 12лв. за 1бр. флакон от 290мл
12.00 лв
ХАЙ ТАК Полимерно бяло лепило SOUDAL FIX ALL (флакон) 290мл
12 лв
Наличност В наличност
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Опаковка Пакет
Единично тегло 290мл

Fix ALL High Tack Хибрид-полимерно бяло лепило-уплътнител

Супер здрав уплътнител и лепило с висока начална лепливост и крайна якост (320 кг/10 см²). Базиран на SMX полимерна технология, High Tack постига високоефективно гъвкаво свързване и запечатване на всички видове материали върху почти всяка повърхност, както пореста, така и непореста, дори ако е мокра или влажна. Съдържа фунгицид XS1, осигуряващ максимална устойчивост срещу растежа на мухъл.

Препоръчваме това полимерно лепило ХАЙ ТАК за монтажа на каменните ни тапети SKIN в интериорни малки проекти. Предимствата му са супер лесната употреба с обикновен силиконов пистолет. По вертикала са поставят линии през 10см или на стената, или на гърба на тапета, след което каменният фурнир се притиска с гумен валяк. Не трябва да останат въздушни джобове. Разходната норма е приблизително 1 флакон за един 1 лист тапет.

Цветът на лепилото ХАЙ ТАК е бял. Ако се притеснявате, че ще изцапате лицевата част на тапета по време на монтажа, Ви препоръчваме да използвате прозрачното лепило КРИСТАЛ, което е също приложимо и с подходящи лепителни свойства. Разходната норма е приблизително 1 флакон за един 1 лист тапет.

Най-ефективен вариант за монтажа на големи повърхности (интериор и екстериор) с тънкия, гъвкав камък "Каменните тапети SKIN" е лепилото в насипно състояние в кофа: Флор и Уол. В този случай лепилото се нанася с шпатула B3 (3mm) или на гърба на тапета, или само на стената по цялата повърхност. Това е препоръчителното лепило за външни фасадни облицовки и мокри помещения. Разходната му норма е средно 1кг за 1кв.м.

 

Приложения

За всички приложения за залепване, запечатване и запълване, където първоначалното захващане и крайната здравина на свързване са важни. Силно залепване и запечатване при всякакви атмосферни условия, на повечето повърхности. Подходящ и за залепване на порести повърхности от естествен камък, като мрамор и варовик. Санитарно запечатване и залепване.

 

 

Характеристики

·       Изключително силен

·       Натиска се здраво за незабавно захващане

·       Устойчив на мухъл - фунгицид XS1

·       ВСИЧКИ материали, ВСИЧКИ повърхности (с изключение на PE, PP и PTFE)

·       Остава гъвкав

·       Адхезия без грунд

·       Подлежи на боядисване

·       Употреба при всякакви климатични условия

·       На практика без миризма

·       Вътрешни и външни приложения

 

Инструкции

Повърхностите и материалите трябва да са чисти и без прах и мазнини. Когато се използва като лепило: Нанесете Fix All High Tack на перли или точки върху материала, който трябва да бъде залепен, натиснете материала здраво върху основата за моментално захващане. Крайната здравина ще бъде постигната 24 часа след нанасяне. Когато се използва като уплътнител: Нанесете Fix All High Tack в обикновена перла и незабавно изгладете със Soudal Joint Finish или сапунен разтвор. Температура на нанасяне: +5°C до +35°C.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.