Бордюр рязан от сив гранит Хера (скосен 1L) 10/15/50см

SKU: 2/16/2: Цена с ДДС на ЛМ | VAT incl.
48 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на бордюри от сив гранит Хера 10х15х50см: 2/16/2
Видове размери: 10х15х50см
Тегло: 1лм = около 45кг
Опаковка: 42лм в 1 пале
48.00 лв
Бордюр рязан от сив гранит Хера (скосен 1L) 10/15/50см 1
48 лв
Наличност В наличност
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 лм
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)


Бордюрите са машинно-рязани, оформени масиви от сив гранит Хера. Бордюрите са подходящи за ограждане, очертаване на пътища, пътеки и алеи. 

Единият ръб на бордюра (по дължината му) е леко скосен с фаска.

Гранитът заговаря хората, които желаят най-доброто и строят за поколения. Използвайки гранит в своите проекти, вие гарантирате тяхното дълголетие и устойчивост на времето и модата.

Гранитните бордюри имат следните предимства:

 1. Устойчивост и издръжливост: Гранитът е изключително твърд и устойчив материал, който е устойчив на износване, удари и атмосферни влияния. Това ги прави дълготрайни и подходящи за използване във всякакви условия. Поставянето на гранитен бордюр около вашата настилка ще я запази здрава дълго време.
 2. Естетика: Гранитните бордюри придават завършеност на алеята или пътеката. 
 3. Подчертаване на контурите и ръбовете: Бордюрите дефинират и подчертават формата на облицовката или паважа, като осигуряват чисти и подредени линии. Те могат да бъдат използвани за създаване на различни форми и дизайни.
 4. Защита: Гранитните бордюри могат да предпазят ръбовете на паважа или облицовката от разместване и изпадане. Те също така могат да служат за ограждане на вашите цветни лехи..
 5. Лесна поддръжка: Гранитните бордюри са лесни за почистване и поддържане. Те не изискват специални грижи и могат да бъдат почистени с обикновени почистващи средства.
 6. Използване за дренаж: Бордюрите могат да бъдат поставени така, че да помагат за отводняването на водата във вашата градина.


Изборът на гранитни бордюри за вашите проекти е ключова стъпка към създаването на издръжливи, елегантни и функционални пространства. Нашите рязани гранитни бордюри с размери 10 х 15 х 50 см са качествен продукт, предназначен да отговори на всички вашите изисквания за градинско и ландшафтно оформление.

 

Качество и издръжливост:

 

Изработени от висококачествен гранит, нашите бордюри са издръжливи и на практика вечни. Гранитът, използван за тях, е изключително здрав, устойчив на атмосферните влияния и износване. Независимо от климатичните условия, бордюрите от гранит ще запазят своята красота и функционалност в продължение на много години.

 

Приложения:

 

Нашите рязани гранитни бордюри са подходящи за широка гама от приложения. Те са идеални за:

 

 • Оформяне на цветни градини и цветни градински лехи.
 • Разграничаване на различни зони в градината като пешеходни пътеки, цветни градини и градински площадки.
 • Подчертаване на градински пейзажи и архитектурни елементи.
 • Създаване на градински алеи и декоративни бордюри около водни елементи или алпийски градини.
 • Изграждане на прагове и рампи/ постъпи към гаражи.

 

С много добра цена, тези бордюри представляват изключително инвестиция във вашия ландшафтен дизайн.

Съчетавайки изключително качество, невероятна издръжливост и достъпна цена, нашите рязани гранитни бордюри с размери 10 х 15 х 50 см са идеалното решение за всеки ландшафтен проект. 


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.