Малко барбекю Гранит микс

SKU: 1/1/444 : Цена с ДДС за 1 брой
1148 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на малко барбекю (външна камина за градина) серия Гранит микс: 1/1/444
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 100см / дълб.: 60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см.
Тегло: 640кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
Цена: 1148лв. с ДДС за 1бр.
Нашето монолитно барбекю е проектирано с модулна конструкция, която позволява лесен монтаж без да се прави компромис с качеството и издръжливостта.
Облицовката с естествен камък не само придава красив и елегантен вид, но и е изключително устойчива и лесна за поддръжка. Можете да сглобите барбекюто с помощта на няколко приятели в рамките на няколко часа.
Това монолитно барбекю е идеалният избор за вас, ако търсите красиво, издръжливо и лесно за монтаж барбекю, което да ви дава възможност да се наслаждавате на вкусната храна през цялата година.
1148.00 лв
Малко барбекю Гранит микс 1
1148 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Гранит микс
Размери на барбекютата 100/60/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 67/42см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Глиц (релефна)
Цена на транспорт до адрес в България 89лв. за 1 европалет до 750кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Черно термоустойчиво лепило КАЛОФЕР (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

СТИЛНИЯТ BBQ ЪГЪЛ В ГРАДИНАТА

 


Чисти форми, светли цветове, компактна и стабилна конструкция – това е малкото барбекю от серия Гранит микс.

Градинската камина с облицовка от естествен камък за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко или шашлъци с месо и зеленчуци, събира край себе си както вкусни аромати, така и незабравими моменти.

 


Важно е да знаете, че малкото барбекю от серия ГРАНИТ МИКС е:


  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • за употреба навън и на открито;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с естествен камък Гранит микс /ръчна майсторска изработка/;
  • подредени върху 1 палет за бюджетен транспорт и лесно местене с палетна количка до мястото на монтаж;
  • с възможност за удължаване на комина с допълнителна поръчка на ВЪЗДУХОВОДИ, които ще са със същата облицовка: Гранит микс
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗАБАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

Въздуховодите и различните модели аксесоари се поръчват допълнително (не са включени в цената).

Може да се поръчат градинска мивка и плот (работна маса) за пълен комплект лятна кухня серия Гранит микс.

Вижте още комбинирания ни модел барбекю с пещ за приготвяне на пици или питки на пещ, печено агне на пещ, гювеч или сач на дърва.Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил навън и на открито. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, нито да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Малкото барбекю от серия Гранит микс е с панелна, модулна конструкция и подробна инструкция за монтаж, която ви съветваме да следвате стриктно, за да обезпечите бързото му поставяне на избраното място за целта. Приблизително време за монтаж от 3 начинаещи е 2-3 часа.

 

Стабилна, добре подравнена и нивелирана площадка е важно условие за правилния и лесен монтаж на вашето барбекю. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимото количество от него за този модел каменно барбекю е 10 кг. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Ако каменното барбекю е само първата стъпка към облагородяването на вашето външно пространство, а разполагате с площ, която да се разгърне в кухня на открито, можете да изградите стилно пространство с облицовка от серия гранит микс. Разнообразието от естествен глиц камък е наистина впечатляващо, а красотата и здравината – безспорни.

За външни и вътрешни стени, декоративни елементи, колони, тематични пространства, камъкът придава характерно звучене и винаги се забелязва. За да улесним решенията на нашите клиенти при избора на естествен камък за дома или градината, изпращаме безплатни мостри.

Ако искате да се насладите на незабравими моменти с любимите си хора и да имате опита на професионален готвач в собствената си градина, то това барбекю е перфектният избор за вас!

Нашите градински монолитни барбекюта са изработени от висококачествени материали и естествен камък, които осигуряват дълготрайна издръжливост и ефективност. Снабдени са с достатъчна повърхност за готвене, която ви позволява да готвите разнообразни ястия - от сочни стейкове до печени зеленчуци и морски дарове.

Но това, което прави барбекюто толкова специален, е възможността да се създават спомени и емоции, които ще останат с вас завинаги. Гриловането е повече от просто готвене - това е начин на живот, който обединява хора и създава уникални и специални моменти. Това градинско монолитно барбекю е инструментът, който ще ви помогне да създадете такива спомени и да се насладите на готвенето заедно с вашите близки.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.