Монолитна зидария Маслина

SKU: 2/15/5 | Цена за 1 тон | VAT incl.
300 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на каменни плочи за монолитна зидария от пясъчник Маслина: 2/15/5
Тегло: 150-200кг/ 1кв.м
Опаковка: Пале
Цена: Цена за 1 тон
300.00 лв
Монолитна зидария Маслина 1
300 лв
Наличност В наличност
Материал Пясъчник
Цена/ Мерна единица Цена за 1 тон
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Цена на транспорт до адрес в България 110лв. за 1 палет с нест. размери до 1т + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За екстериор и интериор: сиво циментово лепило МегаФлекс C2TES1 BAUMASTER
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (LTP или АКЕМИ) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък "Без петна" (LTP или АКЕМИ)
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP или АКЕМИ)


Зидарията от пясъчник има много приложения в строителството и дизайна, благодарение на своята издръжливост и естетика. От фасади и декоративни елементи до ландшафтен дизайн и интериорни решения, пясъчникът е универсален материал, който може да придаде красота и стабилност на различни видове проекти. Неговите естествени цветове и текстури го правят популярен избор за създаване на уникални и дълготрайни структури.

Размерите и дебелините на каменните късове варират, оформят се ръчно на преса в правоъгълна форма с големи вариации.

Пясъчникът намира приложение и в екстериорния дизайн. Зидарията от пясъчник може да се използва за създаване на декоративни стени, камини и други екстериорни елементи. Неговата естествена красота и разнообразие от цветове могат да добавят топлина и текстура към ландшафта. Това го прави привлекателен избор за вили и къши в планината.

Най-популярна зидарията от пясъчник е перфектният материал за изграждане на зид за ниски ограждения, бордюри, дувари, преградни стени. С помощта на камъка и малко сръчност и въображение можете лесно да преобразите дворното си пространство.

Фасадата от монолитна зидария "Маслина" в рустикален стил впечатлява и излъчва усещане за традиции, здравина и стабилност. Тази облицовка е идеална за сгради, които се намират в селски и планински райони, където е важно да се създаде усещане за природен уют. Каменната зидария придава на фасадата допълнителен слой на защита, като я предпазва от атмосферните влияния на околната среда, включително от силните ветрове, дъждове и сняг. Това прави тази облицовка една от най-издръжливите и дълготрайни на пазара.

Всички наши видове зидария ще откриете ето тук...


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.